Boy'ss!

Je gaat samen met je beste vriendin laura een avondje uit. Je loopt samen met haar de club binnen en ze draaien gelijk een lekker nummer.Je ziet een paar hunkies staan kijken naar je. je danst erg seXy en 1 boy komt naar je toe, hij zegt: Hey, jij:Hey. Hij: Je bent mooi meisje hoe heet je? Jij zegt je naam en kletst wat. hij zegt: wil je wat drinken?? jij zegt ja lekker. hij geeft je een breezertje in je handen en hij wil dat je met hem ga dansen.. Wat doe je??

Mogelijke uitkomsten

Jij bent nog lang niet toe aan een Boy jij moet dus nog maar even thuis blijven op een vrijdag avond. (0 x uitgekomen)

Jij durft niet los te komen, TIP: als een jongen wil dat je met hem ga dansen doe dat dan en schaam je niet! je mag je alleen schamen als je als een kleuter danst maar het is te hopen dat je dat niet doet. ga anders op dans les daar leer je inmiddels wat van! Suc6!

Jij kan nog een klein beetje hulp gebruiken. (0 x uitgekomen)

geloof me jij hebt een goede talent in je verborgen. zorg gewoon dat je wat vaker de clubs in loopt met je vrienden. Durf los te gaan. Je moet je toch niet voorstellen dat je net zoals een nerd danst??? Jij doet dat niet en je durft ook wel die club in maar je moet een beetje losweken van die mammie pappie scary ziekte.

Jij hebt geen hulp nodig. (0 x uitgekomen)

jij kan dit gewoon als jij volgende week hier weer bent dan hangen de jongens aan je.

Super Steen Goed! (6 x uitgekomen)

Sorry maar waarom treuzel je zo?? Blijf niet plakken bij die bar ga er op af. de boy'ss willen jou zien op die dans vloer!

Nee jij bent nog te baby-achtig (2 x uitgekomen)

sorry wat jij nodig hebt is een dans school jij bakt er geen houtje van!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?