Ben jij een Omega, Beta, Alpha of een True Alpha?

Hier kan je zien of je een Omega, Beta, Alpha of een true alpha bent als je een weerwolf bent! Als je niet weet wat dit allemaal betekend google het maar :P. En mijn excuses voor als deze quiz faalt of als er fouten in zitten dit is mijn eerste quiz die ik maak :P nahjah veel plezier!

Mogelijke uitkomsten

Omega (37 x uitgekomen)

Jij bent een omega! Dit betekend dat je graag alleen bent zonder roedel/pack en dat je graag voor je zelf zorgt/op je zelf woont! Je bent dan wel zwak omdat je alleen rond dwaalt in het bos maar als je gewoon slim nadenkt over wat je doet van te voren dan kan je zeker alles aan! Jij hebt dan ook zeer mooie heldere oranje/gele ogen als je een weerwolf bent!

Beta (98 x uitgekomen)

Jij bent een Beta! Dit betekend dat je graag met mede weerwolven bent en dan heb ik het over mede Beta's en natuurlijk Alpha's dus je zit in een roedel/pack met natuurlijk als leider een Alpha maar pas wel op dat je je leider gehoorzaamt anders kan hij niet de vriendelijkste zijn XD. Je bent dan ook zeker niet de zwakste weerwolf maar toch moet je goed oppassen met de keuzes die je maakt! Jij hebt dan ook zeer mooie heldere blauwe ogen als je een weerwolf bent!

Alpha (78 x uitgekomen)

Jij bent een ALPHA! Dit betekend dat jij een zeer sterke weerwolf bent! Als een omega of een beta jou verwond genees je sneller dan normale weerwolven. En als jij een omega of een beta verwond duurt het langer voor dat zij genezen en dan ook echt veeeeeel langer. Jij kan dan ook leider worden van een roedel/pack . En jij hebt zeker zeer mooie rode ogen als je een weerwolf bent en nee niet helder want als je heldere rode ogen hebt ben je een ander soort alpha een True Alpha maar dat ben je helaas niet jij bent dus gewoon een Alpha en je bent graag de leider van mensen!

True Alpha (45 x uitgekomen)

jij bent een TRUE ALPHA! Je bent gewoon het zelfde als een Alpha maar jij bent dan iets bijzonder dan normale Alpha's. Jij bent geen Alpha geworden door een andere Alpha te vermoorden neej zeker niet jij bent een Alpha geworden door het goeie pad te kiezen en niemand te vermoorden! Maar wel uitkijken andere Alpha's worden jaloers als ze horen dat je een true Alpha bent en voor je het weet staat voor je deur een Alpha rodel/Pack (ja die bestaan ook dat is een roedel/pack met alleen maar Alpha's) en als zij weten waar je woont etc dan gaan ze je proberen het slechte pas op te laten gaan en dan willen ze je bij hun Alpha roedel/pack dus denk goed na met wat je doet! En ij hebt dan natuurlijk om niet te vergeten zeer mooie en heldere rode ogen als je een weerwolf bent en door dat jij heldere ogen hebt als Alpha kunnen mensen zien dat jij een true alpha bent!

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?