Ouwelulle rocke het bejaardentehuis ..x3x..

sorry dat ik bij de vorige eve nix heb gelult maar ik moest t snel doen want ik zat op een andere comp. maar nu doet mn eige internet het weer. soo.. i'm back^^ en reactiess zoude lief zijn^^

Mogelijke uitkomsten

De lift^^ (57 x uitgekomen)

Aangekomen bij de lift drukt Melissaa op het knopje. Ze wachten tot de lift er is en stappen er in. Bill begint een heel verhaal te vertellen over z’n oma terwijl Melissaa op het 6de etage knopje drukt. ‘ze was altijd zo spontaan, maar nu..’ hij zucht diep ‘nu is ze der niet meer’ de lift deuren gaan langzaam dicht. Bill wil net weer verder vertellen als ze ineens iemand horen schreeuwen “HOU OPEN!” snel stapt Bill de lift uit waardoor de deuren weer open gaan. Bill stapt weer naar binnen met achter zich een hijgend meisje. ‘sorry, ik heb haast’ slaakt ze uit. Ze leunt tegen de wand en de deuren gaan weer dicht. Bill en Melissaa kijk elkaar aan. Melissaa haalt der schouders op en Bill glimt. ‘welke etage moet je zijn?’ vraagt Melissaa dan maar. ‘6de’ ‘okee, wij ook, welk kamernummer?’. Het meisje kijkt bedenkend. ‘geen flauw idee eigenlijk, m’n opa zei zoiets als de 2de naast de lift op 6, “kom snel ik heb je nodig” aan de telefoon en toen hing die op, dus ik ben maar zo snel mogelijk hierheen gaan sprinten’ Melissaa luistert aandachtig en knikt. ‘die kamer is 663, mijn kamer zit daarnaast’. Het meisje kijkt verbaast op en herhaalt vragend;‘jouw kamer?’ Melissaa legt het even uit en de lift is er.

Zodra de deuren open gaan sprint het meisje eruit. Ze trekt de 2de deur open en schreeuwt:’DOEII’ en trekt de deur weer achter zich dicht. Melissaa en Bill kijken elkaar aan en schieten in de lach. ‘ja zo kan dat ook’ zegt Bill, en Melissaa haalt lachend der sleutel uit der zak en drukt hem in het slot van haar kamer. Bill kijkt naar de deur en z’n ogen worden groot. ‘666’ zegt die verschrikt. ‘jupz, niemand wil deze kamer dus ik kreeg hem maar van m’n ma’ en ze duwt de hendel naar beneden zodat de deur opengaat. ‘verwacht niet te veel want ik had alleen vorige week even de tijd om hem te pimpen’ Bill loopt naar binnen en Melissaa trekt de deur achten hen dicht.

reacties please^^

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • DeemChris

    dom

    1 decennium geleden
  • DruifJ

    Next
    XX

    1 decennium geleden
  • PerfectStars

    Volgendeeeeeeee !!!
    xx

    1 decennium geleden
  • Raniike

    volgende!!!

    1 decennium geleden
  • MIESH

    \o/ ^^ verder
    xMe

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?