Ouwelulle rocke het bejaardentehuis ..x6x..

jaja nummertje 6 alweer. sorry dat ik steeds zolang der over doe. maar ik heb steeds geen insperatie en me ma is der achter gekomen dat ik altijd overal waar valt te tekenen. kleren teken. dus ik ga vandaag ook aan de slag. om de kleren ook werkelijk te maken. how great. en dan moet je niet denken aan roze rokjes voor je barbie ofzo. nee tanktoppen, polsbandjes. van zwart, leger, giraffe print. alles wat leuk is en ik tegenkom. maybe ga ik het ook verkopen. heb ik toeminste togh nog een vakantiejob xD
xx

Mogelijke uitkomsten

Who is first?? (19 x uitgekomen)

Voorzichtig pakt Melissa Christine’s arm en trekt der uit haar klamme houding. Lars graait in de doos en haalt een wit papiertje tevoorschijn. Hij kijkt hoopvol naar Kolenda die hem toeknikt. Hij vouwt ’t briefje open en grijnst. ‘Connor’ Lars gaat weer zitten en Melissa en Christine zuchten opgelucht. Connor loopt naar voren en geeft z’n CD af bij Kolenda die hem daarvoor in ruil een microfoon geeft. De kinderen kunnen goed zingen. En Melissa had zeker niet gedacht dat Christine zo mooi zou kunne zingen. Der zijn niet veel mensen meer die moeten zingen en Melissa flipt zo wat totdat Lars het teken geeft. Hij zoekt door de klas met z’n ogen en stopt bij Melissa. Hij knikt. Ze pakt haar CD en loopt wiebelend naar voren om de mic te veroveren. Op dit moment had ze gewacht. De muziek start en alles valt om der heen weg. ‘Imcompedeble, it don’t matther tho. Cause someone is bound to hear my cry…’ der valt een diepe stilte in de klas. ‘…Speak out if you do, you’re not easy to find!’ Voorzichtig opent Melissa der ogen om de reacties van haar klasgenoten te bekijken. Perfect. ‘Is it posseble, mister loveable. Is already in my life, right in front of me, or maybe you’re in this guy?…’ Ze haalt diep adem , opent der ogen en zingt: ‘Who doesn’t long for, someone to hold? Who knows how to love you, without being told..’ Ze sluit haar ogen weer en zingt haar gevoelens: ‘…oh somebody tell me!..’ op dat moment opend ze der ogen en ziet een jongen achter in de klas staan, dichtbij de deur. En Kolenda die nog net het opberghok induikt. ‘…why I’m on my own?..’ de jongen kijkt vol bewondering naar Melissa en steekt een duim omhoog zodra ze naar hem kijkt. De jongen bevalt Melissa wel. ‘If there’s a soulmate for everyone!’ zingt ze met een grote grijns verder in de richting van de jongen. De klas volgt haar blik en kijken nu allemaal naar de jongen. ‘..oh…yeah….yeah..’ zingt Melissa verbrekend verder. Iedereen kijkt weer naar voren en de jongen haalt opgelucht adem. ‘here we are again, circels never ends..’ galmt er door de boksen. Kolenda komt het berghok weer uit. ‘..how do I find the perfect fit?’ ze heft een karretje voor zich rijden met daarop een elektrice gitaar en een versterker. ‘there’s enough for everyone, but I’m still waiting in line!’ de jongen pakt blij het karretje beet en voor die het lokaal verlaat knipoogt hij nog naar Melissa en rijdt weg.
Na het nummer kijkt Melissa hoopvol naar de klas die oorverdovend begint te klappen. Niet lang daarna is de les afgelopen en is het WEEKEND! Eva loopt achter Melissa aan naar de fietsen en thuis aangekomen doet Melissa de deur achter zich dicht en zingt zo hard ze kan: FREEDOMM!!
reacties?

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?