Echte liefde blijft bestaan. (stand alone)

Hey Schatjes ! Dit Is Men Eerste Quiz Het Zal Een Stand Alone Zijn Niet Over Tom Of Bill Maar Over Gustav !

Mogelijke uitkomsten

love ! (9 x uitgekomen)

‘Gustav!’ gilt Denise terwijl ze een emmer water over zich heen krijgt van Gustav. Gustav staat alleen maar een beetje te grijnzen maar dan komt Denise in actie. ‘Ik krijg je wel Schäfer!’ brult ze en ze rent achter hem aan. Gustav rent weg en kan alleen maar lachen. Hij vind Denise leuk, dat zie je van een afstand zo. Alleen hij denkt dat Denise hem alleen ziet als vriend. Nou, niets is minder waar! Ze kennen elkaar nu al… Hoe lang? Zeker al tien jaar en Denise vind Gustav nu al vier jaar leuk, vanaf ze vijftien was dus. Ze heeft het hem alleen nooit durven te vertellen. En als ze wat krijgen, wat dan? Misschien zetten ze dan wel hun vriendschap op het spel. Maar wat als ze niks krijgen? Misschien is Gustav wel de ware voor Denise… Lachend rent Gustav weg en hij verstopt zich achter het muurtje van de schuur. Dan ziet hij Denise voorbij rennen. “haha!” denkt Gustav grijnzend en hij rent snel terug naar zijn vrienden, Tom, Georg en Bill. Ze spelen samen in een band en zijn goede vrienden van elkaar. Ze weten ook dat hij Denise leuk vind, dat kon hij niet verborgen houden, maar misschien is dat maar goed ook. ‘Zo zo Gustav, je durft wel hè!’ grijnst Georg als hij puffend terug komt rennen. Gustav grijnst ‘Ach ja, ik kwam in de verleiding.’ Antwoordt hij dan ook lachend. Dan horen ze Denise alweer terug komen, kan je eigenlijk ook niet missen. ‘Gustav! Ik krijg jou nog wel!’ gilt ze zo hard dat het hele dorp het wel heeft gehoord. Gustav begint al te lachen als hij haar stem hoort. Als Denise Gustav ziet staan begint ze te lachen om zijn gezicht. ‘Haha, Guusie! Je ziet er als je zo kijkt schattig uit!’ Gustav wordt rood. Zulke opmerkingen maakt ze nou altijd en ze krijgt hem altijd weer zover dat hij rood word. ‘Nu nog schattiger!’ grijnst Denise. Tom, Georg en Bill lachen hem uit. Dat doen ze ook altijd, echt kinderachtig. Gustav zucht en loopt met een gebogen rug terug naar binnen. Hij gaat naar zijn kamer en doet zijn deur op slot.

Denise kijkt Gustav verbaasd na. ‘Het was toch maar een grapje?’ vraagt ze zacht aan de rest. Tom haalt zijn schouders op. ‘Hij is gewoon een beetje depri’ antwoord hij. Denise kijkt Tom verbaasd aan. ‘Hoe bedoel je? Daar heeft hij het met mij nog nooit over gehad!’ zegt ze geschrokken. ‘Tom!’ sist Bill naar zijn broer en hij geeft hem een stomp. ‘Wat is er nou?’ vraagt Denise bezorgd. ‘Ach, het is niks.’ Zegt Georg nu ook. ‘Ach laat maar, als jullie het niet willen zeggen vraag ik het wel aan Gustav zelf!’ zegt Denise boos en ze loopt stampend naar binnen.

Gustav zit op zijn bed en kijkt naar zijn plafond. “Ik vind haar echt leuk, dat weten de jongens ook… Maar waarom doen ze dan zo?” Gaat er door zijn hoofd en hij blijft naar het plafond kijken. Hij hoort Denise praten met de rest van de jongens doordat zijn raam een stukje open staat en hij spitst zijn oren. ‘Ach laat maar, als jullie het niet willen zeggen vraag ik het wel aan Gustav zelf!’ hoort Gustav en hij komt verbaasd omhoog. Hij hoort de deur beneden dicht slaan en hij hoort iemand de trap opkomen. Gustav hoort voetstappen dichterbij komen en voor zijn deur stoppen ze. Er word geklopt. ‘Gustav?’ hoort hij zacht aan de andere kant van de deur. Gustav zucht, wat moet hij nou doen? Moet hij de deur open maken? ‘Alsjeblieft…’ hoort hij dan weer. Gustav staat op en hij loopt richting de deur. Hij doet de deur zachtjes van het slot en ploft dan weer op het bed.

Denise klopt op Gustav zijn deur. ‘Gustav?’ zegt Denise zachtjes hopend dat hij de deur open doet. Ze hoort een zucht uit de kamer komen maar verder gebeurt er niks. ‘Alsjeblieft…’ zegt ze zacht. Nog steeds hoort Denise niks, maar dan hoort ze opeens gerommel aan de deur. Denise wacht even tien seconden en legt dan haar hand op de deurknop. Ze doet hem langzaam omlaag en dan gaat de deur open. Ze ziet Gustav op het bed liggen met zijn hoofd naar het plafond. Hij kijkt even op naar Denise en glimlacht dan. Denise gaat rustig naast hem liggen en ze kijkt hem aan. ‘Wat is er?’ vraagt Denise zachtjes.

Gustav zucht en hij kijkt alsof hij aan het twijfelen is of hij het moet vertellen. “Zal ik het vertellen?” Denkt Gustav twijfelend. Hij is het gewoon zat, hij wil dat er wat gebeurt! Hij wil duidelijkheid hebben! Gustav raapt al zijn moed bijeen en zegt in één adem: ‘Ikvindjeleukalheellangmaarikweetnietwatikermeemoetdoenjehoeftmenietleukte
vindenalleenikwilgewoonduidelijkheid.’ Hij ziet Denise met grote ogen naar hem kijken en hij knijpt even snel zijn ogen dicht. ‘Sorry… Ik verstond er niks van.’ Zegt ze zachtjes. Gustav zucht en herhaald langzaam: ‘Ik vind je leuk, al heel lang, maar ik weet niet wat ik er mee moet doen… Je hoeft me niet leuk te vinden hoor, maar ik wil gewoon duidelijkheid…’ Zo dat is er uit en Gustav zucht.

Denise kijkt verbaasd naar Gustav. “Verstond ik dat nou goed?” denkt ze verwarrend. ‘Sorry… Ik verstond er niks van.’ Zegt ze zachtjes. Gustav zucht en herhaald langzaam: ‘Ik vind je leuk, al heel lang maar ik weet niet wat ik er mee moet doen… Je hoeft me niet leuk te vinden hoor, maar ik wil gewoon duidelijkheid…’ Denise kijkt hem verbouwereerd aan. “Híj, vind míj leuk?!” gaat er door haar hoofd. Ze krijgt even geen adem meer en Gustav kijkt haar bezorgd aan. ‘Ik vind jou ook leuk..’ zegt Denise dan zacht. Nu kijkt Gustav helemaal verbaasd. ‘Echt?’ vraagt hij. Denise knikt ‘Al vier jaar..’ zegt ze zacht.

Gustav kijkt haar geschrokken aan en ziet dat ze tranen in haar ogen heeft. ‘Hey, wat is er?’ vraagt hij zachtjes. Denise haalt haar schouders op. ‘Ik weet niet..’ zegt ze verdrietig. Gustav komt steeds dichterbij met zijn hoofd en ook Denise haar hoofd komt steeds dichter bij die van Gustav. Dan kussen ze. Voor het eerst na al die jaren. Na vijf minuten halen ze hun lippen pas weer van elkaar af en nu heeft Denise weer tranen in haar ogen. Er rolt een traan over haar wang en Gustav kust hem weg. ‘Eindelijk…’ zegt Denise zacht en ze legt haar hoofd op Gustav zijn schouder. Gustav glimlacht en pakt Denise haar hand en hij geeft haar een kus op haar voorhoofd. ‘Nu komt het goed.’ Zegt Gustav zacht en Denise glimlacht. ‘Nu komt het goed.’ Zegt Denise gerust gesteld en ze gaat nog dichter bij Gustav zitten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • YWF

    aaahw <3
    leuk (:

    1 decennium geleden
  • Kaboeki

    zo mooi , ik moest zelf bijna wenen echt verder ! wil je laten weten als de volrgende er is ? hij is echt super !

    x jolien

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?