Welk paardenras past bij jou?

Er zijn ontzettend veel paardenrassen maar welk ras past nou goed bij jou?

Mogelijke uitkomsten

KWPN (25 x uitgekomen)

De KWPN past goed bij jou. De KWPN is zeer geschikt voor de sport met name springen en dressuur.

Shetlander (384 x uitgekomen)

De Shetlander past bij jou! De Shetlander is een eigenwijze kleine pony. Het zijn leuke pony's om mee te tutten en voor mennen zijn ze ook uitermate geschikt.

Tinker (6827 x uitgekomen)

De Tinker past bij jou. Tinkers zijn erg geschikt om lekker mee door het bos te rijden maar ze kunnen ook wel een beetje dressuur of een sprongetje maken.

Trakehner (145 x uitgekomen)

Jij past bij de Trakehner. De Trakehner is een erg veelzijdig paard. Ze zijn zeer geschikt voor dressuur en springen maar ook voor buitenritten, jacht, endurance en zelfs voor mennen. Een perfect paard voor iemand die van afwisseling houd.

Connemara (886 x uitgekomen)

Jij past goed bij de Connemara. De Connemara is een erg betrouwbare pony die zeer geschikt is voor kinderen. Je kunt de pony werkelijk voor elke tak van de paardensport gebruiken en ze hebben een zeer goed karakter.

Fjord (14463 x uitgekomen)

De Fjord past bij jou. Het Fjordenpaard is erg sterk en vaak ook eigenwijs. Als je wat wil bereiken met een Fjord moet je streng en niet bang zijn. Ze zijn zeer geschikt voor buitenritten en mennen.

Welsh (3784 x uitgekomen)

Je past bij een Welsh. De Welsh is een leuke kinderpony waar je veel van kunt leren. Ze zijn wel pittig en is daarom beter geschikt voor een zadelvaste ruiter.

Arabier (3350 x uitgekomen)

Je past bij de Arabier. Je houd wel van een beetje actie en Arabieren zijn niet de makkelijkste paarden. Er zit veel pit in en daarom meestal niet geschikt voor beginners.

Statistieken

Statistieken

Reageer (59)

  • Europhia

    Nouja zeg. Mijn uitkomst is een fjord. Echt gatver. Ik heb een hekel aan dat ras. Wat een vies knuffelbeest.

    3 jaar geleden
  • Europhia

    Ieuw een FJORD! Dat is een van de rassen die ik het meeste haat! Ik wil niet zo’n saai knuffelbeest. Ff serieus, heb je wel verstand van paarden?

    4 jaar geleden
  • Wolfwood

    Tinker!!!

    5 jaar geleden
  • IrisThePiris

    tinker :)

    6 jaar geleden
  • Spunlay

    Een tinker? Bah bah die vind ik zo spuuglelijk

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?