DRAKE AND JOSH

Drake & Josh is een Amerikaanse jeugdsitcom van Nickelodeon. De serie gaat over twee jongens uit een nieuw samengesteld gezin. Eigenlijk willen ze niets met elkaar te maken hebben, maar als Joshs vader en Drakes moeder beslissen om te trouwen, dan zit er niet anders op dan leren samen te leven met elkaar.

Drake & Josh raken in de serie in elke aflevering in de problemen, die Megan dan juist erger maakt. Aan het einde is het probleem meestal verholpen en de aflevering eindigt altijd met een grap.

[bewerk]

Mogelijke uitkomsten

DRAKE (16 x uitgekomen)

* Drake Parker (Drake Bell) is het cliché van een coole jongen die altijd op jacht is naar meisjes. Hij treedt vaak op met zijn band, waarvan hij zanger, componist en gitarist is. Hoewel hij de looks heeft, is hij niet erg slim. Gedurende de serie heeft Drake rond de 65 dates gehad. Hij is de biologische broer van Megan Parker. Drake is zeker niet de slimste, en een domme student, hij weet bijvoorbeeld niet eens waar Vietnam of Zwitserland liggen, stelt vragen zoals: "Waarom noemen ze New Jersey New Jersey, er is toch geen Old Jersey?", gelooft dat Rome in Roemenië ligt, en spelt South America als "South Ah-ma-reek-ah". Drake heeft een slechte relatie met de Engels-docente Mrs. Hayfer, waaraan Mrs. Hayfer hem dan ook vaak genoeg aan herinnert. Bij haar heeft hij de reputatie van een streken-uithaler, genoemd in de aflevering The Wedding, waarin hij volgens haar eekhoorns in haar auto had verstopt nadat hij er had ingebroken.

* Josh Nichols (Josh Peck) is de tegenpool van Drake. Hij gaat graag naar school, leert graag bij en houdt stiekem van Oprah Winfrey. In tegenstelling tot Drake ligt hij niet goed in de markt bij de meisjes, maar toch vormt hij ergens in de serie een koppel met Mindy Crenshaw (Allison Scagliotti-Smith).

* Megan Parker (Miranda Cosgrove) is het achterbakse zusje van Drake. In de loop van de serie wordt duidelijk dat ze allerlei spionagemateriaal in haar kamer heeft liggen waarmee ze Drake en Josh altijd op de zenuwen werkt. Toch weet ze altijd als een onschuldig klein zusje over te komen bij haar ouders als iemand iets misdaan heeft. In een paar afleveringen heeft ze in tegenstelling tot de andere afleveringen haar broers geholpen, maar dat komt bijna nooit voor.

[bewerk]

Josh Nichols (3 x uitgekomen)

Josh Nichols (Josh Peck) is de tegenpool van Drake. Hij gaat graag naar school, leert graag bij en houdt stiekem van Oprah Winfrey. In tegenstelling tot Drake ligt hij niet goed in de markt bij de meisjes, maar toch vormt hij ergens in de serie een koppel met Mindy Crenshaw (Allison Scagliotti-Smith).

Megan Parker (8 x uitgekomen)

(Miranda Cosgrove) is het achterbakse zusje van Drake. In de loop van de serie wordt duidelijk dat ze allerlei spionagemateriaal in haar kamer heeft liggen waarmee ze Drake en Josh altijd op de zenuwen werkt. Toch weet ze altijd als een onschuldig klein zusje over te komen bij haar ouders als iemand iets misdaan heeft. In een paar afleveringen heeft ze in tegenstelling tot de andere afleveringen haar broers geholpen, maar dat komt bijna nooit voor.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?