Bil Love's you 1

mijn 1e deel van een serie:$

het gaat over dat jij hoort dat Tokio hotel bij julllie op school komt optreden.....

als je het verder wilt weten moet je hem maar maken.

Mogelijke uitkomsten

jah (3 x uitgekomen)

Bill: wil je vanavond uit met mij?? Jij: jawel. Bill:hoelaat?? jij: 7 uur bij de bios?? Bill okej is goed. ij komt thuis en zegt tegen je moeder dat je vanavond naar de bios gaat. je moeder word kwaad, ze zegt: jij komt de deur niet uit vanavond. je had het eerst met mij moeten overleggen. en met wie ga je dan??!?!!? jij: met bill. Moeder: MET EEN VREEMDE JONGEN??? BEN JE AL HELEMAAL BESODEMIETTERT! KIND JE BENT NET 17!!. Jij: maar mam het is de zanger van Tokio hotel!! Moeder : al was het de prins van oranje je blijft thuis. en je gaat al helemaal niet met een behaarde gorrila op stap.
jij rent als een gek naarje kamer slaat de deur dicht en doet hem op slot...............................................................................................................................................................WORD VERVOLGD.................................................................................................................................................................................................................

NEEJ (0 x uitgekomen)

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... moet ik daar echt nog iets neerzetten??

mischien (6 x uitgekomen)

ja mischien lees het antwoord bij jah nog maar even.

probeer de volgende maar.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?