Meligheid Heerst bij XVonXDutCh en TWINcest

Melige verhaaltjes waar soms TH in voor komt
en soms weer niet ... veel plezier! ^__^

Mogelijke uitkomsten

De meeste Dromen zijn Bedrog (75 x uitgekomen)

Het is weer eens zo’n dag dat ik wat voor de TV hang en niks de doen heb. Luierend staar ik wat naar het hypnotiserende beeldscherm. Mijn voeten rusten wat op de leuning en beweeg die wat op de ritme van de muziek die uit de surround komt van de tv. Ik sluit mijn ogen en val dan in slaap.

Vrolijk loop ik door het bos. Alleen voel ik mij niet zo mijn gemak want ik zie alle dieren naar mij staren. Ik kijk waar hun naar kijken en zie dat ik vrolijk rond huppel met alleen mijn ONDERBROEK aan! Beschamend ren ik door het bos en zoek een schuilplaats of iets wat ik aan kan trekken.
Niks vind ik.

Huilend kruip ik over de vloer, omdat ik maar niks kan vinden.Ik voel mij alleen, alleen met mijn onderbroek. Dan zie ik het licht! Werkelijk het licht!

Een KAST staat voor mijn neus en heeft een witte gloed om zich heen. Als of de hemel mij dat mooie afgewerkte hout naar mij heeft gestuurd. Een energie boost gaat door mij heen en ik ren naar het hout toe. Ik schop wat deurtjes in en wring mijn lichaam erin. Trots loop ik verder door het bos met een kast als omhulsel.

Iets glazigs klingelt er in een van de hele laatjes en ik kijk wat erin zit. Een lekker koud BIERtje zie ik in de lade heen en weer rollen op de tempo van mijn passen. Ik pak het eruit en maak de dop open aan de kast. Een grote slok neem ik er van af en laat een ‘ahh..’ vrij. This is heaven.

Ik schrik wakker en kijk terug naar de videoclips...

- (1 x uitgekomen)

-

xD (0 x uitgekomen)

...

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • FallingStar

    O.M.G

    melig kind !!

    gij beschrijft u echte drome fwa??
    goe bezig ^^

    :D

    k ga direct de volgende doen (A)


    (K)

    1 decennium geleden
  • TWINcest

    Muhahaha!!
    Ik ken dit verhaal niet howr??(baby)
    Ben benieuwd naar onze melige vervolgen xD

    xx TWINcest (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?