Welk magisch dier past er bij jou?

Je staat op de Wegisweg in de nieuwe dierenwinkel!! Je denkt:"Help! Welk dier moet ik kiezen???!¡!!!!!" Ik snap het helemaal, maar over een paar minuten kan je met een gerust hart naar Benned Ier van dierenwinkel lopen. Met deze quiz kom je erachter of je een feniks of toch een pad zal kopen!

GOOD LUCK AND TAKE YOUR TIME!

Mogelijke uitkomsten

Feniks (27 x uitgekomen)

Jij past het best bij een feniks!!! Jij bent net zo sierlijk en vol passie als de vogel. Met een feniks maak je vast en zeker de blits bij je vrienden. Oh ja, als de feniks plotseling verbrand, geen paniek. Hij groeit dan weer op, uit zijn as.

Hippogrief (8 x uitgekomen)

Jij past echt bij een hippogrief!!! Jouw ultieme huisdier is slim, beleefd en zeldzaam, net als jij! Een hippogrief is wel moeilijk te verzorgen, maar daar kan Hagrid je wel bij helpen!. Als jouw vrienden bang van het dier worden, vlieg dan gerust een rondje, of laat, nog beter, anderen een rondje vliegen.

Uil (11 x uitgekomen)

Jouw huisdier is een uil! Hij/zij kan brieven bezorgen en is ook heel lief. Een uil past echt bij jou! Er zijn veel mensen die er 1 hebben, maar die van jou is toch speciaal! Een uil is superhandig en ook nog heel lief! Nou, ik zou het wel weten hoor!!

Pad (4 x uitgekomen)

Bij jou past een pad! Jij neemt gewoon weer hetzelfde huisdier als op Zweinstein! Jouw pad luistert niet altijd goed, maar daardoor is het leuk tijdvermaak. Je bent zelf niet echt populair, maar jouw pad ook niet!

Kat (3 x uitgekomen)

Jij past bij een kat! Jouw kat word lief, stout en een beetje brutaal, net als jij eigenlijk! Je moet je kat wel goed opvoeden, maar dan is hij superlief! Misschien krabt hij/zij je een keer, maar daar leer jij ook weer van!

Slang (4 x uitgekomen)

Jouw ultieme huisdier is een slang!!! Jij bent net zo sluw, sneeky en doordacht als een slang! Daarom past dat huisdier goed bij jou! Je was natuurlijk een echte Zwadderaar, dus dat zit ook wel goed. Je mag alleen niemand vermoorden met de slang...

ehh, ehhh, ehh (11 x uitgekomen)

Ehh, ik weet eigenlijk niet hoe ik dit moet zeggen... Misschien moet je je brief nog even goed bekijken??? Ik weet namelijkniet echt zeker of jij wel op Zweinstein thuishoort... Er is niet echt een magisch dier dat bij jou past.... Je bent nou niet bepaald een echte heks of tovenaar. Misschien ben je een snul? Ik kan het niet zo goed beoordelen, maar in elk geval, als Dreuzelvuilnisman verdien je ook een hoop geld!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?