Welke film van de Indiana Jones trilogie vind jij de beste

"De meeste mensen zullen wel fan zijn van Indiana Jones. Zo niet, dan breek je mijn hart in duizenden stukken. Maar ben je benieuwd welke film van de trilogie je de beste vind? Doe deze quizlet dan snel en ondek of je Raiders of the lost ark/The temple of doom/The last crusade/ je de beste vind."

Mogelijke uitkomsten

Indiana Jones and the raiders of the lost ark. (3 x uitgekomen)

Je bent zot op avontuur met een magische tintje en zit op het puntje van de zetel om de spannede achtervolging op de vrachtwagens, en de ontdekking van de ark goed mee te kunnen leven. Je volgt het verhaal van uit Zuid- Amerika tot naar een schuilplaats van de Nazi's waar dat ze de Ark opennen met tussenstoppen bij de academie, Nepal en Cairo. Indiana Jones and the raiders of the lost ark is voor jouw de beste films van uit de trilogie.

Indiana Jones and the temple of doom (13 x uitgekomen)

Je bent verzot op avontuur met neerstortende vliegtuigen, harten die uit het lichaam worden getrokken en een gevarlijk achtbaan ritje. Van de shanghai nacht club Obi-Wan tot de terugkeer naar het dorp van de inboorlingen in India zit je spannend naar deze film te kijken. If you want to know that adventure has a name, you most look at Indiana Jones and the temple of doom

Indiana jones and the Last crusade (33 x uitgekomen)

Je kijkt graag naar avontuur met een humoristisch tintje waar dat veel slangen, ratten, gevaarlijke boottochtjes in Venitië, wilde achtervolgingen door Nazi's en spannende levensgevaarlijke raadsels in voor komen is Indiana Jones and the last crusade de echte Indiana Jones film voor jouw. Een echte vader en zoon film waar dat de spanning tot over je oren loopt. Samen met de Jones boys zul je heel dit avontuur naar de heillige graal vol avontuur graag zien.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • ErenJaeger

    Ik heb The Temple of Doom xD
    Mijn broertje the Last Crusade x3

    1 decennium geleden
  • indianajones

    deze quizlet is wel leuk, alleen mogen er wel nog een paar vragen bij komen(typing)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?