wie ben jij van naruto?

naruto is "de nieuwe rage" en wie ben jij er van?

Mogelijke uitkomsten

naruto uzumaki (16 x uitgekomen)

jij bent naruto en jij hebt de "kyuubi" )negen staartige vos) in je jij hebt een shortrange combat style (hand to hand) je zit in team 7 met Sakura Haruno, Sasuke Uchiha de leider van je team is Kakashi Hatake. en je grootste rivaal is Sasuke Uchiha. je bent verlieft op Sakura Haruno. en je wilt de beste ninja van het dorp worden(hokage)

Kakashi Hatake (34 x uitgekomen)

jij bent Kakashi Hatake. Kakashi is de Nr.1 tacktieken bedenker van de Hidden Leaf, hij is en genie die niet alleen in de Hidden Leaf bekend is maar ook andere steden. Hij slaagde de Acedemie toen hij 5 was en werd een chuunin toen hij 6 was. Toen Kakashi een genin was, was zijn leraar de 4e Hokage. Helaas is iedereen die veel betekende voor Kakashi gestorven of vermoord. Zoals bijvoorbeeld zijn meester de 4e Hokage en zijn beste vriend Obito, hij geeft zichzelf de schuld van Obito's dood. Kakashi is altijd te laat en dat komt en de reden daarvan is dat hij naar Obito's graf gaat. Kakashi was lid van de ANBU en pleegde veel moorden, in zijn tienerjaren kreeg hij op de een of andere manier de Sharinghan van de Uchiha clan en plaatste dat in zijn eigen oog. Hoewel hij de Sharinghan kan uitzetten of de speciale technieken van deze clan kan hij omdat hij een genie is wel technieken kopieëren en zo kreeg hij de naam "Copy Ninja Kakashi". Hij heeft al meer dan 1000 technieken gekopieërd.

sasuke uchiha (41 x uitgekomen)

jij bent sasuke uchiha. Sasuke is de laatste overlevende van de legendarische Uchiha clan. Zijn ouders zijn vermoord door zijn oudere broer en hij heeft gezworen om wraak op hem te nemen. Daarom wil hij sterker worden en uiteindelijk hem verslaan.Sasuke gebruikt zijn Sharingan om technieken van tegenstanders te kopieren. Hij ziet Naruto als een rivaal en wil eens tegen hem vechten, Naruto wil dat natuurlijk wel. Sasuke is dit jaar afgestudeert op de Academy als de beste "rookie" van heel de stad. jij hebt een long range combat style en een short range (je bent goed hand to hand en je bent goed met suriken)

Haruno Sakura (13 x uitgekomen)

jij bent Haruno Sakura. Sakura is de vrouwelijk ninja uit Kakashi's team. Ze kan ongelovelijk goed Chakra controleren en ze weet alles erover. Voorderest kan ze weinig technieken. Ze is verliefd op Sasuke en vecht samen met Yamanake Ino om hem. Ze is niet een echte vechter, maar probeert zo goed mogelijk in het team mee te draaien. In het begin gaat dat moeizaam, maar als ze eenmaal aan het Chuunin-examen beginnen, gaat het steeds beter met haar. jij bent een medical ninja jij helpt mensen als ze gewond raken in een gevecht

geen (8 x uitgekomen)

het boeid jou niet je vindt het niet eens leuk

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • ChibiKiro

    Naruto uzumaki ^^

    Lol, Hij is het aanwijzertje van mijn muis, dies echt chill :3

    1 decennium geleden
  • DesxTiny

    Naruto Uzumaki

    1 decennium geleden
  • SnoopyTheDog

    Sasuke xD

    1 decennium geleden
  • zelda

    sakura
    leuke quiz(Y)

    1 decennium geleden
  • AmiXChanXX

    sasuke!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?