welke Spongebobper ben jij?

Wie van SpongeBob ben jij?? Ben jij Spongebob zelf... of misschien ben je zijn buurman octo. MIsschien ben jij patrick of toch maar sandy... wil je dat egt weten?? doe de test!

Mogelijke uitkomsten

Duidelijk een spongebob (8 x uitgekomen)

Ja jij bent spongebob! Je wil best wel sporten maar het werpt nog niet z'n vruchten af. hoewel je denkt dat je ERRUG stoer bent. vinden andere je maar een watje, maar kijk eens even naar jezelf ben je dat ook? bij de eerste keer examen of iets slaag je nooit meteen. daarom een tip voor jouw: Ga nooit parachute springen!

Jij ben Sandy! (29 x uitgekomen)

Jij houd wel van een beetje actie en daar schep jij ook niet over op. Veel Mensen mogen je maar toch mis je iets in je leven. iets dat lijkt op een echt THUIS. je woont precies op de plek waar jij je niet thuisvoelt. En toch heb je er veel vrienden. je bent aardig en behulpzaam. en een beetje naïef. maar dat is goed hoor;) houden zo.

Meneer Krabs (18 x uitgekomen)

Geliefd om wat je hebt en niet om wie je bent. Ach ja zo kun je ook door het leven gaan. Je bent een ontzettende geldwolf en daar pronk je ook mooi mee. maar een keer trakteren HO MAAR. Het is niet erg om een keertje te delen hoor.

Duidelijk jij bent Patrick (13 x uitgekomen)

Jij bent een Patrick! Je bent hartstikke aardig maar helemaal helder ben je niet. je wil altijd gezellige dingen doen en dat is goed maar je draaft er af en toe iets te ver in door. Het is lief dat je wilt delen enzo. Maar zorg dat je het niet gaat overdrijven

Jij bent een OCTO! (16 x uitgekomen)

Jij bent duidelijk een octo je bent ijdel, snel aangebrant. En houd van rust. Je woont het liefst in een buitenwijk of een nieuwbouwwijk waar alles lekker z'n gangetje loopt. je Wil niet langs een snelweg wonen en al helemaal niet langs een school. Je denkt dat je heel wat bent maar Eigenlijk moet je maar denken je bent uniek zoals iedereen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Iero

    Sandy.
    AHAHAHA x3

    1 decennium geleden
  • LUCKYSTRIKE

    Octo..

    hahaha WTF

    1 decennium geleden
  • xBrownie

    Sandyy!!

    1 decennium geleden
  • AutumnLeaves

    Patrick.
    Haha, een gestoorde dus!

    x)

    1 decennium geleden
  • AutumnLeaves

    Patrick.
    Haha, een gestoorde dus!

    x)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?