Wat gebeurt er met jóúw in Harry Potter Extra [HPE] ?? [deel I, met wie wordt jij vrienden?]

Dit is een verhaal. Door middel van de vragen, ontwikkel je je eigen verhaal. Er komen natuurlijk meerdere delen !!


maar, Harry Potter zelf is al een paar jaar afgestudeerd.. Voldemort leeft nog, en verder is op Zweinstein alles nog hetzelfde als eerst, zelfs Perkamentus leeft nog!!
Have fun!

Mogelijke uitkomsten

Madison Voster (101 x uitgekomen)

Vader Voster is een rijke man, Madison geniet daarvan. Maar vanwege dat is ze soms ook wat egoïstisch, en zelfzuchtig. Verder is ze zeker níét populair, waarschijnlijk vanwege haar gedrag. Maar Madison is goed in Toverdranken, Zwerkbal én Waarzeggerij, dus dat is altijd handig. Verder onthoudt ze alles wat ze ziet, leest of hoort. Ze is allergisch voor aardbeien.
Hoewel het lijkt alsof Daniëlle & Madison in geen enkele weg op elkaar lijken, is het anders...

Chantal Finisto (70 x uitgekomen)

Madison heeft alles wat Chantal niet heeft, denkt Chantal, en daar baalt ze behoorlijk van. Ze vindt Madison een kreng en blijft zo ver mogelijk uit Madison's buurt.
Ze is hevig verliefd op Thomas Pelowski. Verder zijn haar eigenschappen dat ze heel behulpzaam & aardig is [behalve tegen Madison] & dat ze gek is op thrillers. Bij Zwerkbal kan ze nog geen bal raken. Ze is op alle vakken ongeveer even goed, behalve Vliegles, daar staat ze "Zwakzinning" op, maar op Dreuzelkunde "Uitmuntend", omdat haar moeder een Dreuzel is.

Daniëlle Voster (163 x uitgekomen)

Daniëlle Voster, een engeltje bij volwassen, een irritant meisje bij anderen. Ze is het zusje van Madison, maar dan 1 jaar jonger. Wegens uitzondering mocht ze 1 jaar eerder naar Zweinstein, waardoor ze met haar "grote" zus naar Zweinstein gaat. Madison vindt dit erg lastig, en probeert op heel veel verschillende manieren van Daniëlle af te komen. Daniëlle is in alles heel goed, maar bij Bezweringen wordt ze toch flink op de proef gesteld...
Verder is ze eigenwijs & koppig, maar kan ook heel lief zijn.
Hoewel het lijkt alsof Daniëlle & Madison in geen enkele weg op elkaar lijken, is het anders...

Matthew Woods (26 x uitgekomen)

Matthew is een rustige jongen, die alles voor zich houdt. Heel wil geen gezeur, en is heel relaxt. Hij is je beste vriend in moeilijkheden, maar voor het echte werk moet je niet bij hem zijn, want hij is best wel lui. Hij komt uit een bloedzuivere familie die tot nu toe nog elke keer bij "Huffelpuf" zat. Zijn broer Harry was de beste vriend van Carlo Kannewasser. Verder is Matthew gul, ookal is hij een beetje een geldwolf. Hij houdt níét van vliegen, maar duelleren kan hij des te beter.

Arthur Meets (19 x uitgekomen)

Wie eenmaal Arthur heeft ontmoet, vergeet hem nooit meer. Hij is een beetje een rare snuiter, maar kom op, hij heeft altijd grappig moppen voor je klaar. Zijn ouders zijn beide Dreuzels, maar zijn moeder's vader was een tovenaar. Wat Arthur het liefste doet, is bezig rare toverdrankjes te maken, daarom is hij altijd goed met Toverdranken. Ook Geschiedenis van Toverkunst vind hij erg intressant. In tegendeel tot de meeste scholieren, vind hij Gedaanteveranderingen & Verweer tegen de Zwarte Kunsten maar niks. Verder is hij warrig, eigenwijs, maar altijd bereid te helpen.

Thomas Pelowski (509 x uitgekomen)

Thomas is aardig, maar verlegen. Hij is ook beleefd, maar wel super onhandig! Hij is heel erg verliefd op Kelly, maar durft het haar niet te zeggen. Hij is allergisch voor stof, wat erg lastig is op Zweinstein. Zijn beste vriend is Matthew Woods, ookal is het een soort van tegenpool. Verder houdt hij van Zwerkbal, Kruidenkunde & vers gebakken taart.

Kelly Meyer (10 x uitgekomen)

Kelly houdt van alles wat roze is, en is beslist een meisje-meisje. Waar ze niet van houdt is Thomas Pelowski & zijn rare vriend Matthew Woods. Ze is bang om een nagel te breken met alles wat ze doet. Haar familie is bloedzuiver, maar zijzelf vind het "magie-gedoe", maar niets. Ze houddt van shoppen & het enige dat haar op school boeit is Waarzeggerij & Vliegles. Ookal verwaait haar haar en komt haar make-up overal en nergens te zitten, zij vindt het heerlijk. Maar Zwerkbal vindt ze weer te ruig. Ze is een beetje arrogant, maar kan lief zijn op haar momenten. Ze is stiekem verliefd op Arthur Meets, maar als ze dat aan iemand verteld, dan is ze niet meer populair, en dat is haar ergste nachtmerrie.

Statistieken

Statistieken

Reageer (30)

  • InnieVilijn

    Daniele voster............en de naam van de zoon van draco is trouwens......................Scorpius Malfidus!!!!!

    7 jaar geleden
  • kluvdraco

    Maddison :)

    7 jaar geleden
  • RoseWolf

    Thomas!

    7 jaar geleden
  • WolvinBolin2

    Voster

    1 decennium geleden
  • lilly1loena

    tehomas haha jamer dat liy leona potter er niet bij is dan zal ik echt vrienden worden(dance)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?