Wat zou je vinden van een Hondentuin?

Een Hondentuin is dan een Dierentuin, alleen dan met honden. En dan met alleen middelgrote en grote honden. Iedereen is welkom op deze soort en met Dierentuin, maar voor sommige mensen die bang zijn voor honden zou je dan een speciaal programma hebben om van hun angst af te komen. Of het is gewoon voor mensen die heel graag een hond willen, maar er geen kunnen hebben, dan komen ze lekker in de Hondentuin honden knuffelen! Naar de Hondentuin mag je ook je eigen hond meenemen.

Maar wat vind jij van het idee? Om er goed achter te komen is dus deze Quiz!

Mogelijke uitkomsten

Het lijkt me leuk! (29 x uitgekomen)

Het lijkt jou wel wat: 'Laten we naar de Hondentuin gaan!' En omdat dit meer een test is, om te kijken wat er uit komt: Zou je een reactie willen plaatsen waarom je het dan leuk zou vinden?

Het lijkt me niet echt leuk (3 x uitgekomen)

Jij hebt misschien niet echt wat met honden, dus ja, dan heb je er niks aan! Omdat dit een soort test is, zou je een reactie willen geven waarom je er echt niks aan vindt?

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • LovelyLatina

    Het lykt me opzich wel leuk allemaal honden alleen nogal raar
    Ik ben bang voor honden, maar kleine honden vind ik
    Zoveel ze niet te veel verharen want ik ben ook nog allergisch
    Echt jammer want verder vind ik honden heel lief!!

    1 decennium geleden
  • Fabi

    Ik vind het wel leuk omdat je dan lekker met honden kunt spelen. Alleen het idee van middelmaat tot grote honden vindt ik minder. Dan kan ik mijn eigen hondje namelijk niet meenemen want dat is een kleine hond:S. Dus leuk idee maar wel alle maten en soorten honden! Dan vindt ik het super(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?