wat voor type ben je

ben je een skater een punker een kakker wat ben je je kan het met deze quiz testen

Mogelijke uitkomsten

Punker (7 x uitgekomen)

Veel mensen die nu punker zijn, nemen slechts sommige dingen uit de oude punkcultuur over, zoals het haar, maar gebruiken geen drugs of drank. Iedere punker is verschillend en gaat op een andere manier met bovenstaande kenmerken om.

Skater (14 x uitgekomen)

De skatecultuur komt uit de Verenigde Staten. Skaters noemen zich zo omdat ze graag skaten. Sommigen doen dit op inline skates, anderen op skateboards of allebei. Ze zijn vaak te vinden op de skatebaan in wijde en comfortabele kleding.

Gothic (5 x uitgekomen)

Dit genre valt op door zijn nadruk op duisternis, mysterie en griezelverhalen. Romantiek en pijn in combinatie met een interesse voor het mystieke en occulte zijn de kenmerken van gothic. Het imago speelt een grote rol bij gothic: zwarte kleding, make-up, hoog getoupeerde kapsels en een niet-actieve houding.

Kakker (11 x uitgekomen)

Kakkers kun je vaak herkennen aan hun kleding: een duur merk, bijvoorbeeld een golfmerk als Lacoste of McGregor. Ze hebben meestal rijke ouders, die hen netjes ABN hebben leren praten. Ze spelen sporten die relatief duur zijn, zoals tennis of hockey. Over het algemeen maken ze vrienden binnen dezelfde kringen, omdat leden van andere groepen zich niet zo bij hen thuis voelen

massa konijnen (46 x uitgekomen)

Massakonijnen zijn ook wel te beschrijven als 'normale' mensen. Ze zijn meer doorsnee, vormen zo'n beetje de grootste gemene deler van de bevolking. Ze luisteren naar top 40 muziek en blijven via de radio op de hoogte van muziektrends, zoals: Beatles, Celine Dion en Spice Girls.

hardrock (18 x uitgekomen)

De hardrockscene is een overblijfsel uit de jaren 80 maar nog steeds zeer populair. De kledingstijl is niet veranderd: een te vaak gewassen zwart T-shirt met een spijkerbroek of een legerbroek. Daaronder worden meestal legerkisten gedragen.

Hiphop (4 x uitgekomen)

Bij hiphop denk je waarschijnlijk meteen aan de populaire muziekstijl. Hiphop is echter meer dan muziek. Hiphop heeft getto’s geholpen zich te emanciperen. De cultuur heeft ervoor gezorgd dat de onderklasse en mensen uit achterbuurten een stem kregen. Tegenwoordig is hiphop meer een levensstijl

Nerd (8 x uitgekomen)

Deze groep valt van grote afstand op. Ze geven niet om hun kleding of haardracht. Kleding mag rustig 10 jaar oud zijn. Hun haar kan geknipt zijn door iemand die geen kapper is. Het is vaak één kant op gekamd of met een duidelijke scheiding in het midden. Typische nerds dragen een das op een gestreept overhemd, dat tot bovenaan is dichtgeknoopt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Heron

    Ik ben een skater maar ik draag een volledig andere stijl xD

    7 jaar geleden
  • Opium

    Hardrock
    Je hebt de uitkomsten van schooltv zeker.
    Maar een leuke quiz!

    1 decennium geleden
  • xLauwtJeeh

    Skater

    1 decennium geleden
  • Geke

    massa konijnen, leuke quiz, ik houd van konijnen, ik geef je een 9!! sten ook op mijn quizlets!(leentje)

    1 decennium geleden
  • Geke

    massa konijnen, leuke quiz, ik houd van konijnen, ik geef je een 9!! sten ook op mijn quizlets!(leentje)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?