Ariel, Anastasia, Belle, Pocahontas of Jane

Hier kom je erachter op wie van Ariel, Anastasia, Belle, Pocahontas of Jane je lijkt.
Succes!

Mogelijke uitkomsten

Ariel (16 x uitgekomen)

Ariel.
Ariel is dromerig, ze wacht voor haar ware liefde, ze is gek op wat ze niet heeft of niet kan krijgen, ze denkt veel na over de toekomst en haar dromen.

Anastasia (13 x uitgekomen)

Anastasia.
Anastasia is meer dan ze zelf denkt. Ze vind het moeilijk te geloven dat ze bijzonder is. Ze is koppig en schiet snel uit haar slof, maar is vanbinnen wel heel gevoelig. Ze houdt van avontuur en uitzoeken wie ze is.

Belle (38 x uitgekomen)

Belle.
Belle is dromerig en denkt veel na over de toekomst.
Ze kijkt naar het binneste van mensen, en kijkt naar de goede dingen van mensen. Ze is rustig en houdt van lezen, maar is ook heel dromerig en heeft haar eigen ideeën over het leven. Ze houdt veel van haar familie en heeft nog weleens het gevoel dat mensen haar gek vinden, omdat ze niet zo is als iedereen. Maar toch leeft ze door zoals ze zelf is.

Pocahontas (16 x uitgekomen)

Pocahontas.
Pocahontas is erg op zichzelf gericht. Ze heeft weinig vrienden nodig, en vind zichzelf in de natuur. Ze is gek op de natuur, en heeft respect voor de prachtige meren, al het groen, dieren, etc.
Ze is erg gesteld op haar familie. Liefdes die haar liefde binnenkomen zijn sterk en aangrijpend, maar als het uiteindelijk om belangrijke keuzes gaat weet zij zich sterk te houden en voor zichzelf te kiezen.

Jane (14 x uitgekomen)

Jane.
Je bent nieuwschierig en ziet graag nieuwe dingen. Je hebt een eigen manier van leven en staat open voor vanalles. Je bent spontaan en vriendelijk, behalve als mensen te snel te dicht bij komen, dat stoot je af. Maar je geeft mensen (vooral op gebied van liefde) al snel een kans en ziet snel het mooie en aan iemand. Je liefde hoeft voor jou niet perfect te zijn, maar hij moet wel dat ene speciale iets hebben. Verder begin je de natuur gedurende je leven steeds meer te waarderen, en komt erachter dat je er eigenlijk heel veel van houdt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • VeerleClifford

    Belle
    Klopt wel

    9 jaar geleden
  • wizardnightM

    Belle

    klopt:D

    1 decennium geleden
  • Nyx

    Ariel
    Jep, die beschrijving klopt. ^^

    1 decennium geleden
  • Eef95

    Belle

    ik ben gewoon gek op lezen

    1 decennium geleden
  • JudasLoverr

    Ariel^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?