Lesbisch en vreselijk in de war... [2]

Nja, twee dus.

Mogelijke uitkomsten

Lorena. (136 x uitgekomen)

De deur zwaait open en de klink aan de binnenkant knalt tegen de binnenmuur, die pas behangen blijkt te zijn. De kleine jongen nam niet eens de tijd te kijken wie er aan de deur was, en snelde terug naar de woonkamer voor zijn favoriete programma.
"Let maar niet op hem, Eleira," zegt een dromerige stem vanuit de traphal. "Lorena! Ik euh..." Eleira's adem stokt als ze Lorena's blik over haar kleren ziet gaan. Ze vermant zich en zegt het opnieuw: "Ik kom voor de zoveelste keer mijn haar wassen. Mag dat alsjeblieft?" Lorena heeft een denkrimpel in haar voorhoofd en vraagt: "Waarom? Moet je ergens heen dan?" Eleira schuifelt wat met haar voeten en antwoordt: "Ehm.. Ik heb een afspraakje met Michael." De glinsterende ogen van Lorena lijken enigzins dof te worden. "Ik kan het bewijzen! Hij stuurde een sms op mijn gsm!" Met een zelfverzekerde blik steekt Eleira haar mobieltje naar Lorena uit. "Kom mee naar boven, 't is goed."

Eleira buigt zich over de badkuip en laat het lauwe water over haar gezicht en armen stromen, als ze merkt dat Lorena staat te kijken. "Ww..." Wat sta je nou te kijken, wil ze vragen. Maar ze bedenkt zich vlug en vraagt: "Waar staat de shampoo?" Als Lorena die aangeeft, strijkt ze even met haar hand over Eleira's arm. Misschien puur toeval, maar toch voelt Eleira zich niet op haar gemak. Na haar haren grondig te hebben uitgespoeld, staat ze recht, bedankt Lorena en loopt de trap alweer af. Lorena vraagt of ze nog iets nodig heeft en probeert haar recht in de ogen te kijken. "Nee hoor!" antwoordt Eleira vlug en de kijkt geconcentreerd naar haar schoenen. "Dan ga ik maar!" En voor Lorena nog iets kan zeggen, klapt Eleira de voordeur achter zich dicht...

Wat ze niet weet, is dat de shampoo niet zo normaal is als ze denkt...


In de volgende quizlet zijn we even in de rol van Lorena. Reacties a.u.b.!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Sil123

    Verder! !!!!!

    9 jaar geleden
  • MizzStrify

    Ga snel de volgende lezen!

    1 decennium geleden
  • Blainers

    o.o OMG. wat is ermee? Nou goed, spannend! Ik ga snel verder!

    1 decennium geleden
  • Waff

    Leuk!! ^^

    1 decennium geleden
  • SachaR1991

    :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?