Welk liedje van Tokio Hotel past bij jouw karakter? (Zimmer 483)

Mogelijke uitkomsten

Ubers Ende der Welt (3 x uitgekomen)

Jij bent iemand die niet weg loopt voor je problemen. Al is het soms moeilijk om het probleem op te lossen, jij gaat door het vuur! En niet alleen voor jezelf, ook voor anderen. Mensen die niet zoals jij denken begrijpen niet hoe jij zoveel uithoudings vermogen hebt en zo zeker van jezelf en je doelen bent. Maar dat soort mensen kun jij met je daadkracht overtuigen om in hunzelf te geloven en daarom zijn mensen graag bij jou in de buurt. Soms vinden mensen het een beetje *spannend* om bij jou te zijn omdat jij niet bepaald rustig bent en heel onvoorspelbaar maar als mensen je langzamerhand leren kennen vinden ze het niet meer *spannend* maar heel leuk om bij jou te zijn!

Spring Nicht * (18 x uitgekomen)

Jij bent iemand die erg gevoelig is. In het begin kun je je nog wel sterk houden maar daarna lukt het echt niet meer en geef je de hoop op. Je denkt dat het leven toch geen zin heeft en dat er niemand om je geeft. Je hebt weinig fantasie en je kunt je moeilijk voorstellen hoe het is om een ander leven te hebben. Je voelt je vaak gevangen in jezelf en wilt daarom ook niet dat mensen jou leren kennen en andersom. Door dat *schild* dat je om je heen hebt word je soms nog wel eens onverschillig. Daarom kan het zijn dat mensen je niet begrijpen of dat je mensen afschrikt. Maar er zijn altijd mensen die om je geven en die je willen helpen! Je moet het gewoon een kans geven maar dat vind je moeilijk omdat je al zo lang gevangen in jezelf bent. Maar er is altijd een kans dat je jezelf vind en dat je ontsnapt uit die *levende nachtmerrie*!

Spring Nicht ** (7 x uitgekomen)

Jij bent iemand die niet graag alleen is en altijd klaar staat voor een ander. Je kunt je goed in anderen inleven en als je echt om iemand geeft voelt het vaak voor jou dat je *een deel van die ander* bent geworden. Als iemand verdriet heeft of bang is probeer je die gene altijd te helpen. Als jij iemand goed kent weet je altijd hoe je het beste met de gevoelens van die persoon moet omgaan. Maar natuurlijk word het jou soms ook te veel en dan krijg je angst dat die persoon het 'juist door jou het niet goed zal treffen. Je kunt er moeilijk bij stilstaan dat je niet altijd optijd bij kunt zijn voor die ander. Al probeer je het wel. Je wilt mensen altijd laten proberen weer blij te worden al moet je jezelf er soms voor opofferen.

An deiner Seite (Ich bin da) * (1 x uitgekomen)

Jij bent iemand die altijd voor een ander klaar staat. Je kunt je goed inleven in anderen. Hoewel je altijd probeert te helpen is er wel een bepaalde grens bij jou. Je probeert niemand te *storen.* Als er iemand behoefte heeft aan jou aanwezigheid zal je komen. Maakt niet uit waar of wanneer! Als iemand wil dat je hem of haar vast houd, doe je dat. Als iemand gewoon wil praten, praat je heel normaal, zonder paniek of veel vragen, met die persoon. Het maakt jou niet uit! Je wilt die persoon laten weten dat je er voor hem of haar bent en wilt die persoon blij maken. Je hoeft er niks voor terug!

An deiner Seite (Ich bin da) ** (3 x uitgekomen)

Jij bent iemand die er moeite mee heeft om iets te verliezen. Je wilt dat alles altijd hetzelfde blijft omdat je snel gehecht aan iets raakt. Als er iets gebeurt wat je niet fijn vind raak je meestal in een fase van zinloze dingen opschrijven en zoeken naar dingen die er niet zijn. Je hebt een hekel aan eenzaamheid en wilt dan ook snel hulp van mensen waar je om geeft. Je houd ervan om mensen te leren kennen en mensen hebben al snel jou vertrouwen. Ook ben je erg open tegen de mensen waar je om geeft. Soms denk je dat je leven geen zin heeft maar dat duurt meestal niet zo lang als anderen jou steunen.

Reden (4 x uitgekomen)

Jij bent iemand die er niet van houd om te denken of in discussie te gaan. Je gaat en staat waar je lot je heen brengt en anders is het niet. Je bedoelt meestal dingen heel onschuldig maar vaak lopen ze anders uit dan je bedoeling was. Maar daarna ga je niet zitten piekeren maar gewoon denken: 'Weer een les geleerd!' Je geniet van elke dag die je leeft en denkt vaak: 'Het leven gaat door, wat er ook gebeurt!' Je houd ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en als het niet de mensen zijn die je gehoopt had te leren kennen kan je daar mee leven. Het is niet zo dat jou leven heel simpel is of zo, er gebeuren erg ingewikkelde dingen in jou leven. Maar dan denk je: 'In wiens leven niet?'

Stich ins Gluck (0 x uitgekomen)

Jij bent iemand die je snel laat verleiden. Je wilt alles uitproberen! Je denkt vaak niet na over wat de gevolgen zouden kunnen zijn. Je bent eigenlijk best onverschillig. Maar als het fout uitloopt krijg je spijt en probeer je het op te lossen hoe zwaar het ook is! Alleen je vraagt nooit hulp aan anderen want het kan je niks schelen wat mensen van jou problemen vinden. Als het goed uitloopt ben je blij dat je weer iets geprobeert hebt. Je gelooft mensen snel maar in contact blijven doe je niet graag. Van aandacht hou je wel maar daar blijft het ook bij.

Wir Sterben Niemals Aus. (2 x uitgekomen)

Jij bent iemand die heel zeker is en graag alles deelt met anderen. Je gelooft in mensen en dingen waar je van houd en weet goed wie je bent. Je laat je niet door andere mensen naar beneden halen en denkt veel na over je toekomst. Dromerig ben je niet, je staat met beide benen op de grond! Als je ergens van houd word het niet zomaar een hobby, het word je passie! Jou motto is: 'Aan alles zitten voor- en nadelen.' Je weet dat nooit alles goed kan verlopen maar doet er wel erg je best voor om het meeste wel goed laten te verlopen. Of je nu samen of alleen bent, als jij weet dat wat je doet goed is, stop je er niet mee!

Heilig (67 x uitgekomen)

Jij bent een gesloten persoon. Je verteld niet snel dingen aan anderen maar, je hebt een groot hart. Je bent bereid offers te brengen als het nodig is om iemand te *redden.* Je kunt goed je emoties uitdrukken al ziet niet iedereen dat. Als jij van iets of iemand houd vind je het moeilijk om afstand van die persoon of dat ding maar je weet dat als het nodig is het ook echt moet. Al moet je doen waar je een verschrikkelijke hekel aan hebt, je doet het als een ander ermee kan helpen waar je van houd! En je gelooft er sterk in dat als je jezelf opoffert voor iets of iemand die persoon of dat iets later weer bij je terug zal zijn en zichzelf ook voor jou zal opofferen!

Totgeliebt (13 x uitgekomen)

Jij bent iemand die sterk is maar toch *los laat* als je jezelf ermee kunt redden. Egoistisch ben je niet maar je kunt hard zijn als dat nodig is. Je weet wanneer je iets wel en niet moet doen maar je bent wel erg gevoelig. Mensen denken vaak van jou dat je een hard en koud persoon bent maar je kunt snel bang of blij worden van iets. Als mensen je niet begrijpen doe je alles om ervoor te zorgen dat ze dat wel doen als dat nodig is. Zo niet, dan hoeft dat niet. Je niet ongeduldig maar er is wel een grens bij jou. Te lang wachten of hopen wil je niet. Je bent erg verstandig maar krijgen mensen een verkeerd beeld van je maar, dat is dan ook een beetje je eigen schuld omdat je soms best hard kunt zijn.

Nach dir Kommt Nichts (0 x uitgekomen)

Jij bent iemand die zijn of haar emoties goed kan uitdrukken. Je zegt altijd alles recht in iemand gezicht en neemt grote maatregelen als dat nodig is. Je kan er niet tegen als er iets naars gebeurd en *verscheurd* dan ook alles wat met dat gene te maken heeft. Als mensen je pijn doen heb je in het begin wel geduld maar als het in één keer te erg word kap je met het contact met die gene! Je laat niet zomaar over je heen lopen en bent iemand die ruimdenkend is en niet iemand die altijd maar de makkelijkste weg neemt. Heeft iets of iemand je pijn gedaan? Dan staat dat voor eeuwig vast als een officiele ervaring!

Ich brech Aus (24 x uitgekomen)

Jij bent iemand die niet zonder vrijheid kan en het niks kan schelen of anderen jou in weg willen lopen! Je *stapt gewoon over die personen heen*! Je doet waar je zin in hebt en neemt zomaar de gemakkelijkste weg als je iets wilt bereiken! Niemand heeft wat te zeggen over jou en als je plannen hebt zeg je alles er voor af om die door te laten gaan! Je zegt altijd de waarheid en bent een open persoon.

Wo sind Eure Hande?! (0 x uitgekomen)

Jij bent iemand die het niet uitmaakt wat er morgen zal gebeuren, vandaag is wat telt! Je staat altijd voor anderen klaar maar als die mensen jou dan teleurstellen kun je boos worden! Je hebt lak aan wat er in is en doet gewoon wat je zelf leuk vind. Je bent totaal geen meeloper en je bent vriendelijk. Soms snappen mensen niet hoe jij zo vrij van geest kunt zijn en nemen je dan niet altijd serieus. Daar erger je je echt aan en dat laat je blijken ook! Als mensen dat dan zien begrijpen ze nog lang niet altijd dat je gelijk hebt maar dat ligt aan hun, niet aan jou.

Vergessene Kinder (5 x uitgekomen)

Jij bent een ruimdenkent persoon die gelooft dat iederen gelijk is in de wereld. Je weet niet wat 'beter dan de rest' betekent en probeert anderen ervan te overtuigen dat iederen gelijk is. Je denkt veel na over wat er in de wereld gebeurt en kan je goed in anderen inleven. Mensen zijn dan ook graag in de buurt van jou omdat je zo goed kunt vertellen en luisteren. Het maakt jou niet uit wat er in is maar wat er echt belangrijk is en probeert mensen dan ook met jou mee te laten denken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (30)

  • Red_Velvet_

    Ich brech Aus

    1 decennium geleden
  • Bailey002

    ookal hou ik niet van tokio hotel dit is echt een hele goede quiz!

    1 decennium geleden
  • Felino

    Spring nicht.
    Het klopt wel =X

    1 decennium geleden
  • Whow

    spring nicht

    1 decennium geleden
  • FullyAlive

    Heilig!<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?