Welke van mijn favoriete series past bij jou?

Ik wil graag Scherbenmeer, xPrettyDol, PinkCupCake, BillSTAR & DarkMemory bedanken, omdat ik hun series in deze quiz mocht gebruiken.:D

Nou Rockers, dit zijn mijn lievelings series. Ik hoop dat ze ook één of meer van jullie lievelings series zullen worden, want ze zijn echt geweldig.:D
Enjoy <3

Mogelijke uitkomsten

Bill Kaulitz is nr. 142 of my murderlist (55 x uitgekomen)

Brooke Welsch is 18 jaar en nu al één van de meest beruchte en meest gevraagde huurmoordenaressen. Ze is een meisje dat niet vies is van bloed en geweld. Net na een moord krijgt ze een nieuwe opdracht: Bill Kaulitz vermoorden binnen 1 maand. Normaal vermoordt ze iemand binnen 48 uur, maar omdat Bill Kaulitz zo beroemd is, moet het een goedgeplande moord worden, waarbij niks fout mag gaan. Alles loopt op rolletjes. Brooke kijkt al uit naar dag 30, wanneer ze trekker mag overhalen. Maar wat doet ze als ze iets voor Bill gaat voelen. Liefde die ze nooit eerder heeft gevoeld. Kiest ze voor de liefde of haalt ze de trekker over op dag 30?

Geschreven door Scherbenmeer

[TH] The curse won't kill, if you can resist the temptation to touch.. ° (7 x uitgekomen)


Alles veranderd als ik mijn nieuwe leven begin. Bijna niets blijft hetzelfde. Zelfs mijn naam niet. Ik wilde Bill niet teleur stellen en hem belasten met mijn problemen. Mijn drugsproblemen. Nu, al één jaar na mijn in scene gezette dood, ben ik van de drugs af. Ik woon nog steeds in Amerika, samen met Nicole. De Nicole die naar Australië verhuisd was samen met Iris, mijn twee drielingzusjes. Iris woont daar nog steeds, Nicole niet. Wij samen wonen nu aan de andere kant van Amerika. Marit, de vriendin van Georg, komt ook regelmatig langs. Alleen zij weet waar we zitten. Godzijdank vertelt ze het niet door aan de jongens. Elke dag sta ik nog steeds met pijn in mijn hart op. Elke dag denk ik nog aan Bill en wil ik hem terug. Maar het kan niet. Mijn leventje wordt weer meer dan normaal, nu ik zonder Bill leef. Totdat ik hem weer ontmoet. Alles wordt nog erger dan het al was.


Geschreven door PinkCupCake

[TH] *We'll be lost before the snow. Mý Snowflake.. <3 (3 x uitgekomen)

Het is een wonder hoe in één enkel uur je leven in elkaar kan storten.Hoe alles wat je liefhebt, en waar je van houdt van je kan worden weggerukt.

Hoe je in een zwart gat kan vallen waar je nog met zoveel liefde en geluk, nog niet uit kunt klimmen.

Maar onthoud, niéts is onmogelijk.


Geschreven door xPrettyDoll

I drown you in love (2 x uitgekomen)

Maken!

Geschreven door BillSTAR.

Fall In Love With The Wrong One (5 x uitgekomen)

Hai!! Ik zal me eens voorstellen. Ik ben Jessy Sangre. Ik ben de prinses van het Goede. Mijn ouders zijn de koning en koningin van het Goede. Ik ben 16 jaar. Over 2 jaar, als ik 18 ben, moet ik trouwen. Keuze heb ik niet, ik zal en moet trouwen als ik 18 ben. Ik heb geen zusjes of broers, enigskind, dat ben ik. Volgens mijn moeder heb ik nog veel te leren. Een paar plekken in het koninkrijk zijn verboden. Niemand maar dan ook niemand mag het zwarte woud in. Er wordt gezegd dat aan de andere kant van het woud het Kwade leeft. Wie eenmaal bij het Kwade komt, komt er niet meer weg. Eng, ook al zeg ik het zelf. Maar 1 ding vind ik enger. De zoektocht naar mijn 'toekomstige' echtgenoot. Ik hoop dat hij aardig, charmant en lief is.


Geschreven door DarkMemory.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • LalaxPo

    Bill Kaulitz is nr. 142 of my murderlist

    :O

    1 decennium geleden
  • caballo

    Bill Kaulitz is nr. 142 of my murderlist

    omg:O die lijkt me supper mooi:O

    1 decennium geleden
  • Atlanta

    x']
    ik kom niet eens bij mn eigen serie uit -slappelach-

    <33

    1 decennium geleden
  • xHOBBIT

    Ik ben precies de serie uitgekomen die ik wou uitkomen..^^

    'Bill Kaulitz is nr.142 of my murderlist'

    Hij is echt zo overmooi..! Ik kan me echt inleven in het verhaal..!

    Esmée,, HE'S GORGEOUS..!

    1 decennium geleden
  • Argyll

    Whihii xD

    Uitkomst: Bill Kaulitz is nr. 142 of my murderlist.

    Wat een verrassing (hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?