[TH] I don't know who you are, but you are at my side... {1}

Maken en Reactie's bitte!(A)

Mogelijke uitkomsten

Alone.. For the somethingth time.. (15 x uitgekomen)

Tranen stromen over mijn wangen als ik in de spiegel van de badkamer kijk. Waarom maken ze me kapot? Vinden ze het leuk? Langzaam haal ik het bloed weg dat op mijn gezicht zit. Mijn T-shirt zit onder de rode vlekken. Mijn zwarte make-up is uitgelopen van het huilen. Als ik mijn gezicht heb schoongemaakt loop ik naar mijn kamer en trek mijn kast open. Een half zwart en half roze T-shirt pak ik eruit en trek mijn vieze truitje uit.
Op mijn buik zitten blauwe plekken en een paar schrammen. Snel trek ik mijn schone truitje aan om de pijn niet te zien, dat zou het alleen maar erger maken. Ik kijk naar de poster van Tokio Hotel. Even glimlach ik, maar die verdwijnt snel als ik eraan denk dat ik nu geen reden heb om te glimlachen!
Ik kijk op de klok en zie dat het 20.00 uur is.
Honger heb ik nu niet meer dus ga ik maar wat Tv kijken. Met moeite loop ik de grote trap af die naar de imens-grote hal leid.Waarom zo'n groot huis kopen als er over het algemeen toch maar één persoon woont?
Als ik eindelijk beneden ben aangekomen plof ik op de bank die zeker wel 5 meter lang is. Onzin vind ik het! Mijn ouders zijn toch nooit thuis. Ze zijn altijd weg en ben altijd alleen. Maarja wat doe ik er tegen? Wat doe ik er tegen dat ik altijd alleen thuis ben? Ik bijna elke dag in elkaar geslagen word, alleen omdat ik een andere stijl heb waar ''hun'' iets tegen hebben? En wat kan ik eraan doen dat mijn vriendin in Nederland woont en ik in dit kutland? Wat kan ik ernaan doen dat niemand om mij geeft?! NIETS! Ja dat weet ik! Maarja het leven gaat verder.. Ik zucht en zet al deze gedachten aan de kant. Als ik de tv aan heb gezet verschijnt Tokio Hotel erop. Weer krijg ik een glimlach op mijn gezicht, maar vervaagt voor de tweede keer vandaag voor dezelfde reden...


Reactie's? Danke.
xx Rwaydaa

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Appel

    Jeah 1e reactie.<33

    Meid echt verder gaan hé!

    Ze zijn gewoon super.<33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?