[TH] I don't know who you are, but you are at my side... {2}

Lieve mensjes (A)

Ik ga niet verder met deze quiz als er geen genoeg reactie's komen! Dan ga ik liever met mijn eigen quiz op xRwaydaxTHx verder.

Nu nog een dus maak hem maar:P

Mogelijke uitkomsten

Ik haat alles en iedereen!! (7 x uitgekomen)

Ik zit in de klas. Frans! Zo'n kutvak. En dan komt er ook nog eens bij dat dat mens mij niet mag. Ze is trouwens niet de enige, héél de school haat me! Ach ja, wat maakt het uit? De pijn voel ik al niet meer als me in elkaar slaan. Nee die pijn niet, alleen de pijn in mijn hart. Het leven is soms niet eerlijk. Kijk nou is naar die trut: Brenda! IEWL! wat een naam. Zij en haar leuke vriendjes kunnen me nooit met rust laten. Dat ze is opflikkeren!! 'Rwayda! Let is op!' schreeuwt Mevrouw Bartelsman door het lokaal. 'Ja mevrouw' mompel ik. Lang hoef ik niet op te letten, want de zoemer gaat al. Gee huiswerk, YES!!
Ik kijk op de tijd van mijn mobiel terwijl ik naar het volgende lokaal loop. Beeldende vorming. Dat is naast muziek en levensbeschouwing mijn lievelingsvak. De rest kan me eigenlijk niet schelen. Als ik straks snel naar mijn kluisje ga, spullen pak en naar het fietsenhok ga zullen ze me niet te pakken krijgen. Ik stop mijn mobiel weer weg en loop het lokaal binnen.
'Hee Rwayda, is alles goed?' vraagt meneer Meijers aan mij. 'Ja hoor' en ik zet een nep glimlach op.
Meneer Meijers is heel aardig. Hij was mijn mentor maar nu niet meer. Nu heb ik die Bartelsman!
Ik ga achteraan in de klas zitten -zoals altijd- en pak mijn spullen.
'Okee deze les gaan we niet veel doen. Ik geef wat uitleg en later krijgen jullie een opdracht. Maar dat vertel ik straks.' begint Mr. Meijers zijn les.
De klas wordt stiller en de meneer begint met zijn uitleg.

Ik loop naar het fietsenhok en trek mijn fiets uit het rek. Snel spring ik op mijn fiets en kijk nog even om. Niemand. Vandaag hebben ze me niet te pakken.

Als ik thuis ben smijt ik mijjn spullen op de grond en ren naar mijn kamer. Ik strart de computer op en open mijn msn. Niemand leuks online, dus meld ik me maar af. Ik log me in op mijn Youtube acount. Iemand heeft me uitgenodigt als vriend. Ik accepteer het en klik op het profiel.
Het zijn 2 meisjes die samen een profiel hebben gemaakt. Haha, TH fans Ik stuur een berichtje naar ze en sluit mijn computer af.
Dan maar aan mijn opdracht beginnen van Beeldende Vorming: Een tekening maken. Ik teken graag dus vind ik dit huiswerk leuk. De opdracht telt 4 keer mee op het raport dus zal er goed mijn best voor doen...


Reactie's? Sorry dat hij saai begint, maar TH komt pas later in de serie.
xx Rwaydaa <33


Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?