wie ben jij van 'Sterren Op De Dansvloer 2' ??

wie zou je zijn..??!!

Mogelijke uitkomsten

Sandrine en Guy (36 x uitgekomen)

de mensen die er het eerst uit waren :( , zonde dat de kijker Sandrine als 1ste eruit hadden gegooid ! want ze zou echt verder zijn kunnen geraakt !

Piet en Martine (29 x uitgekomen)

hij kan toch beter koken dan dansen ! jonge kijkers wouden hem er als allereerste uit , maar hij was dan toch nog maar als 2de eruit gegaan !

Herbert en Ellen (3 x uitgekomen)

eigenlijk kon hij wel redelijk dansen ! maar volgens velen was herbert alleen maar op ellen uit ! ouderen hadden hem dan ook een verdere kans gegund ! hij was uiteinderlijk als 3de uitgevallen !

Valerie en Arend (4 x uitgekomen)

zij was wel goed , maar toch danste ze iets te stijfjes ! ze moest zich ook weer helemaal overhalen om zelf te durven zich uit te leven ! toch is ze er als 4de uit gegaan !

Mathias en Nicky (2 x uitgekomen)

mathias was niet ZO goed maar hij bleef wel elke week doorgaan ! het publiek wou 'm erin houden vanwege (eige mening) z'n schoonheid en de lol die hij met nicky maakte ! toch als 5de eruit gegaan!

Marlene en Wim (5 x uitgekomen)

ze was redelijk goed , maar doordat haar danspartner Wim rugpijn had en dus even niet meer mocht dansen moest ze eventjes met arend dansen ! 2weken met arend volgehouden , toch goed gedaan ! maar ze haalde de finale net niet en werd als 6de eruit gegooid !

Cathérine en Pascal (4 x uitgekomen)

ze is zwanger en heeft gans sterren op de dansv loer erin gezeten ! de jury vond haar het beste maar de kijkers niet ! zo werd ze verslagen door Pieter Loridon ! dus ze lag er als 7de uit!

Pieter en Daisey (3 x uitgekomen)

ze maken super veel LOL , maar KINGKONG blijft gefocusd op de dansen ! en hierdoor is hij gewonnen !!!! dikke chapeau voor pieter !! hij is gewoon super goed !

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • joyce22

    Leukken Quizzz(Y)(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?