Welk Harry Potter personage ben jij??

Ik weet het, er zijn al heel veel van dit soort quizzes, maar hier zijn 22 resultaten mogelijk!! Dus ben jij altijd al benieuwd geweest wie je van Harry Potter bent?? Doe deze quiz dan maar!!

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (251 x uitgekomen)

Je bent aardig en dapper. Je bent redelijk slim, en je bent het beste in Verweer tegen de Zwarte Kunsten. Ron en Hermelien zijn je beste vrienden, maar je haat Sneep, Draco en (natuurlijk) Voldemort. Je bent verliefd op Ginny Wemel.

Hermelien Griffel (391 x uitgekomen)

Je bent een heks met Dreuzel-ouders. Soms ben je een beetje bazig, maar over het algemeen ben je heel aardig. Je staat op school bekend als studiebol, en weet (bijna) overal het antwoord op. Sommige mensen vinden je een beetje betweterig. Je wordt vaak een Modderbloedje genoemd door Draco (en andere Zwadderaars) en dat vind je heel vervelend. Je kan heel goed opschieten met Harry, Ron, Ginny en Marcel, maar je kan Draco niet uitstaan. Je bent verliefd op Ron.

Ron Wemel (45 x uitgekomen)

Je bent aardig en grappig, maar soms vinden anderen je grapjes heel vervelend. Ook ben je over het algemeen dapper en trouw aan je vrienden. Je bent vaak onzeker en wordt redelijk snel jaloers. Je bent heel erg bang voor spinnen, maar ontzettend goed in Toverschaken. Je beste vrienden zijn Harry en Hermelien, en je haat Draco ontzettend. Je bent verliefd op Hermelien.

Ginny Wemel (344 x uitgekomen)

Je bent het jongste kind uit het gezin Wemel, en hebt 6 oudere broers. Je bent sterk, dapper en heel aardig. Je bent slim, en een ontzettend goede heks voor je leeftijd. Je wordt vooral geroemd om je Vleddervleer-spreuk. Je beste vriendin is Hermelien en je kan altijd raad aan haar vragen. Je bent al vanaf het begin verliefd op Harry.

Loena Leeflang (139 x uitgekomen)

Anderen vinden je een beetje maf, en je wordt achter je rug om wel eens ''Lijpo Leeflang'' genoemd. Je bent erg aardig en heel intelligent. Je gelooft in dingen, die volgens anderen niet bestaan/niet waar zijn. Je moeder is overleden door een mislukte spreuk en je vader schrijft voor de Kibbelaar.

Fred/George Wemel (74 x uitgekomen)

Je bent erg grappig en houdt van lol maken. Ook ben je erg behulpzaam en absoluut populair. Je plaagt Ron en Percy vaak. Je kan goed met Harry opschieten en bent hem dan ook heel behulpzaam.

Cho Chang (89 x uitgekomen)

Je bent een aardige, slimme, populaire meid. Je bent een hele goede Zoeker in het Zwerkbal-team van Ravenklauw. Je bent verliefd op Carlo Kannewasser en later op Harry Potter.

Marcel Lubbermans (8 x uitgekomen)

Je bent aardig en behulpzaam, en ook erg dapper (vanaf het einde van deel 1). Je bent afkomstig uit een volbloed tovenaarsfamilie, maar er werd eerst van je gedacht dat je een Snul was. Je kan niet heel goed omgaan met een toverstaf, bezem of ketel, maar je bent heel goed in Kruidenkunde.

Professor (Severus) Sneep (20 x uitgekomen)

Je bent heel streng en hebt een ontzettende hekel aan Harry Potter. Draco is jouw lievelingetje en die trek je dan ook altijd voor. Je bent leraar Toverdranken op Zweinstein. Vele mensen denken dat je altijd aan de kant van Voldemort stond, maar eigenlijk stond je altijd aan de kant van Perkamentus. Vroeger was je verliefd op Lily Potter, en uit liefde voor haar, beschermde je Harry Potter, ondanks de haat voor hem en zijn vader.

Professor (Albus) Perkamentus (41 x uitgekomen)

Je bent erg wijs en aardig, en de beste tovenaar van de hele tovenaarswereld. Je kan erg goed opschieten met Harry. Je hebt een gevecht met Grindelwald gewonnen, en vocht altijd tegen het kwaad. Je hobby's zijn bowlen, breipatronen en het luisteren naar kamermuziek en je houdt heel erg van zuurtjes. In het begin was je leraar Gedaanteverwisselingen en later het schoolhoofd van Zweinstein. Ook heb je de Orde van de Feniks opgericht.

Professor (Minerva) Anderling (36 x uitgekomen)

Je bent streng, maar rechtvaardig. Ook ben je erg wijs en aardig. Je bent het hoofd van Griffoendor en lerares Transfiguratie. Ook ben je een tijdje plaatsvervangend schoolhoofd van Zweinstein geweest. Je Faunaat-vorm is een kat en je draagt een rechthoekige bril.

Professor (Filius) Banning (5 x uitgekomen)

Je bent klein en hebt een piepstem, maar ondanks dat ben je een zeer machtig tovenaar. Er stroomt Kobolden-bloed door je aderen heen, wat de oorzaak is van dat je klein bent. Je geeft op Zweinstein het vak Bezweringen en bent het afdelingshoofd van Ravenklauw. Je bent erg joviaal en je probeert mensen te helpen waar je kan.

Fleur Delacour (32 x uitgekomen)

Je bent zeer mooi en erg populair. Ook ben je slim en een zeer goede heks. Je doet ook mee aan het Toverschooltoernooi, maar je wint niet. Je zit op de school Beauxbatons. Je hebt Glamorganabloed in je. Dat is dan ook de oorzaak voor dat je mooi bent. Je hebt een jong zusje dat Gabrielle heet.

Draco Malfidus (109 x uitgekomen)

Je bent vals, sluw en arrogant. Je beste vrienden zijn de onnozele Korzel en Kwast. Je bent een volbloed tovenaar en je haat Modderbloedjes. Maar aan wie je een nog grotere hekel hebt, is Harry Potter. Je bent het lievelingetje van professor Sneep en wordt op zeer jonge leeftijd, net als je vader, een Dooddoener. Je krijgt de opdracht om professor Perkamentus te doden, maar je durft het later toch niet aan. Jaren later heb je geen hekel meer aan Harry, maar vrienden zullen jullie nooit worden.

Voldemort/Marten Vilijn (37 x uitgekomen)

Ook wel Heer Voldemort, de Heer van het Duister, Jeweetwel en Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden genoemd. Al vanaf je jeugd was je slecht. Je haat Modderbloedjes, Dreuzels en Harry Potter. Je hobby is om mensen te vermoorden, en je probeert Harry's hele leven al om hem te vinden en te doden. Je bent de aanvoerder van de Duistere Zijde en hebt een soort 'leger'; Dooddoeners.

Nymphadora Tops (84 x uitgekomen)

Je wordt ook wel Dora genoemd, maar net als je volledige voornaam (Nymphadora) vind je dit geen leuke naam, dus word je liever gewoon Tops genoemd. Je bent een goede heks en een Schouwer. Je bent ook lid van de Orde van de Feniks. Je bent een Transformagiër, wat betekent dat je je uiterlijk naar wens kan veranderen. Zelfs je Patronus verandert soms. Je bent soms wat onhandig, maar erg aardig en behulpzaam. Je bent verliefd op Lupos en krijgt een kind, Teddy Lupos. Kort daarna kom je om in de Slag om Zweinstein.

Petunia Duffeling (14 x uitgekomen)

Je bent een Dreuzel. Je bent de vrouw van Herman Duffeling en de moeder van de dikke Dirk Duffeling. Ook ben je de zus van Lily Evers (later Lily Potter) en dus de tante van Harry. Ondanks dat haat je Harry en laat je hem allemaal vervelende klusjes doen. Je was erg jaloers op je zus omdat zij een heks was en jij niet. Ook ben je erg netjes in het huishouden (een beetje tè eigenlijk) en nogal sikkeneurig wat je buren betreft.

Herman Duffeling (5 x uitgekomen)

Je bent de (nogal dikke) man van Petunia Duffeling en de oom van Harry Potter. Je bent heel trots op je dikke zoon Dirk Duffeling, maar absoluut niet op Harry. Je kan goed opschieten met je zus Margot. Je hebt nauwelijks een nek en een enorme snor. Je bent de directeur van een borenfabriek, en ook een Dreuzel.

Dirk Duffeling (34 x uitgekomen)

Je bent het dikke zoontje van Herman en Petunia Duffeling. Je laat geen snoepje liggen en krijgt alles wat je wilt. Ondanks dat vind je nooit dat je genoeg krijgt, en ben je erg hebberig. Je haat Harry en je hebt voor niemand respect en bent zeer onbeleefd. Je krijgt als kind vaak woedeaanvallen.

Professor (Rubeus) Hagrid (9 x uitgekomen)

Je bent een grote halfreus en je moeder is een echte reus. Ook heb je een halfbroer, Groemp, die ook een reus is. Ondanks dat je er heel woest uitziet, en 3,5 meter bent, heb je een heel gemoedelijke persoonlijkheid en kan je heel emotioneel worden. Je bent gek op Fabeldieren en geeft dus ook vanaf het derde jaar Verzorging van Fabeldieren. Daarvoor was je een Jachtopziener op Zweinstein. Vroeger ben je onterecht van Zweinstein gestuurd.

Sirius Zwarts (22 x uitgekomen)

Je bent een aardig persoon. Je wordt ook wel Sluipvoet of Snuffel genoemd, vanwege je Faunaat-vorm (een hond). Je bent de peetvader van Harry, en je was de beste vriend van James Potter, Harry's vader. Je andere vrienden waren Remus Lupos en Peter Pippeling. Jij ontwierp met de andere 3 de Sluipwegwijzer. Later verraadde Peter Pippeling Lily en James en mensen dachten dat jij dat had gedaan en dat je Peter Pippeling ook nog had vermoord, en je werd naar Azkaban gestuurd.

Jammerende Jenny (13 x uitgekomen)

Je bent een kind van Dreuzelouders, op jonge leeftijd al gestorven. Je bent een nogal lichtgeraakt meisje, en voelt je nogal snel aangesproken. Je denkt vaak dat je wordt gepest of er een gemene opmerking over je wordt gemaakt, terwijl het soms niet zo is. Ook heb je een oogje op Harry.

Statistieken

Statistieken

Reageer (115)

  • Roxanneschmidt

    draco !!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    1 jaar geleden
  • HermelienGinny1

    Hermelien!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    3 jaar geleden
  • Auttumn

    Jeeee ik ben Loena Leeflang!!!!!

    5 jaar geleden
  • Ilsetromp01

    ie!!!!!!!!!!!!!! ik ben nymphandora tops!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! het is wel jammer dat ik aan het eind van alle films doodga, maar dat is het waard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    6 jaar geleden
  • gwenniepen

    Ik ben cho chang 😜😜

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?