Naar welke plaats moet jij op vakantie?

yay, ik zit helemaal in de vakantie sfeer...haha
vandaar deze quiz dus. Waarschijnlijk ga je deze vakantie op reis naar een andere plaats. Maar welk land/plaats past het beste bij jou? Door deze quiz te doen, kom je daar achter ;-)

Mogelijke uitkomsten

Londen (29 x uitgekomen)

Jij houdt van mooie steden, vandaar dat jij het beste naar Londen kan gaan. In Londen kun je je goed vermaken. Er zijn super veel winkels (je bent er na 3 dagen nog niet uit geshopt) verder zijn er ook veel mooie dingen om te bekijken.

Scandinavie (15 x uitgekomen)

Jij houdt van de natuur. Vandaar dat je het beste naar Noorwegen/Zweden/Finland kan gaan. Het is er niet warm maar de natuur is er erg mooi.

Egypte (21 x uitgekomen)

Het maakt jouw niks uit hoe warm het ergens is, als er maar mooie dingen te zien zijn. In Egypte is dat zeker het geval. Jij houdt van oude culturen en geschiedenis.

Italie (116 x uitgekomen)

Jij kiest graag voor een gezellige vakantie. In Italie kun je zo'n beetje alles doen. Je kunt er lekker aan het strand liggen en bruin worden. Maar je kunt er ook leuke stadjes bezoeken. Verder kun je er natuurlijk ook lekker eten

Middle Earth (8 x uitgekomen)

Jij zou eigenlijk gewoon naar midden aarde (lord of the rings) op vakantie moeten. Je houdt van fantasy en vindt alle landen op aarde eigenlijk te saai. Maar ja aan gezien midden aarde moeilijk te bereiken is.. kun je het beste naar nieuw zeeland gaan, de plaats waar de films van lotr zijn op genomen.

Strand (29 x uitgekomen)

Strand klinkt wel heel breed... met strand bedoel ik dat je van warme landen houdt en dan je het liefst je hele vakantie door brengt op het strand of in de zee. Je houdt van lekker relaxen. Maar als je naar een strand gaat kun je er natuurlijk ook voor kiezen om lekker te gaan surfen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • Rianbows

    Londen. Mja :)

    9 jaar geleden
  • Duendes

    Middle-earth (yeah)
    Maar Nieuw-Zeeland is ook goed :)
    Ik wil al mijn hele leven naar Australië en Japan :)

    9 jaar geleden
  • _Dracarys_

    Middle-earth (yeah)

    9 jaar geleden
  • xIcexCreamx

    Fish And Chips- Dat is= vis met frietjes

    1 decennium geleden
  • LeafpoolX

    Londen... Nee ik HAAT shoppen!. Ik blijf altijd in Nederland. Of Frankrijk...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?