~Can we make this happen?~ { 3 }

deel 3 alweer xD
der staat dat hij op 11 julli gemaakt is xD klopt ook, maar nu pas geactiveerd xD

reacties pleas (A)

xxx

Mogelijke uitkomsten

Robin! (10 x uitgekomen)

Zodra de jongens beginnen te spelen merk ik dat ik meteen een beetje mee deins op de muziek, de muziek die ik geschreven heb, eigenlijk ben ik er best trots op. Ze gaan gewoon dit nummer volgende week spelen, het nummer dat ik geschreven heb, mijn nummer op een concert van Tokio Hotel, mijn nummer voor dat van Tokio Hotel, mijn nummer, het spookt de hele tijd door me hoofd. Maar ik hoor de muziek nog wel goed zodat ik er straks wel over mee praten kan.
‘Wat vind je ervan?’ vraag Sebas als ze klaar zijn. ‘Mooi’ zeg ik en Sebas glimlacht, net als de andere jongens. Om de een of andere manier draai ik me om en loop ik de afrit af naar de straat. ‘Robin!’ gil ik als ik Robin, Robin is de jongen die eigenlijk ziek was, de hoek om zie rijden. Al snel is Robin ook bij de garage.
‘Ik dacht dat jij ziek was’ zegt Jurre die achter het drumstel weg kruipt. Meteen zie ik mijn kans en ga ik achter het drumstel zitten en praten de jongens verder.
Ergens midden in een zin van Robin sla ik keihard op het drumstel.
Van schrik draaien de jongens meteen om. Ik weet wat er nu gaat gebeuren, ze gaan nu lachend achter me aan en proberen me te pakken zodat ze mij even goed kunnen plagen, zo goed ken ik de jongens inmiddels, maar wat wil je ook als je broer al weet ik veel hoe lang met ze omgaat en een bandje met ze heeft.
Zo snel als ik kan kom ik achter het drumstel vandaan en ren ik meteen de tuin in. Als ik merk dat de jongens niet achter me aan komen maar gewoon op hun plek blijven staan haal ik me schouders op en loop ik naar binnen om wat te pakken.
Van mijn kamer haal ik mijn boek en ik loop weer gewoon naar beneden. Nog steeds lopen de jongens nog niet achter me aan, niet dat het me uitmaakt maar het is ineens wel helemaal anders. Ik ga in de hangmat liggen en sla mijn boek open.
De jongens gaan gewoon weer oefenen. Af en toe kijk ik even op om te kijken wat ze aan het doen zijn, maar ze blijven maar oefenen .


reacties (A)

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • VampWolfGirl

    nexst nexst nexst

    1 decennium geleden
  • Billl0ver

    Daar zit wat achter...
    Verder!!!
    Ik vind hem super!!!!(Y)
    (A)
    Xx

    1 decennium geleden
  • xLiisaa

    leuk vrhaall!!!

    snel verder!!
    xx

    1 decennium geleden
  • zombiefreak

    weiter

    1 decennium geleden
  • xPOKERFACE

    Hij is leuk:D

    snel verder<3

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?