Jared Leto and you! {122}

Let's fly fly :D en let op mensjes xD ik heb deze keer ff moeilijk gemaakt want ik heb 3 dezelfde antwoorden (A) dus jullie moeten maar kiezen welke jullie nemen :P het zijn alle 3 hotties (H)

Mogelijke uitkomsten

Fly Fly! And shut up xD (10 x uitgekomen)

Jullie zijn eindelijk aangekomen bij het vliegveld, iedereen kan niet wachten tot ze in het wonderbaarlijke vliegtuig zitten. Hoewel je vader er wel anders over dacht met vliegen en jij net zo, Kiro en Jo zijn beide aan het hyperen en kunnen hun klep niet houden. Aan Strify en Yu heb je niks want die praten ook nog eens gezellig mee waarvan ze nog drukke van worden, alleen Mäx en Fabi zijn heel stil net zoals Arianne en Shin. Van Shin ben je het wel gewend dat ie niks zegt maar van de andere 3 niet, je tikt je vader aan dat ie eens aan Tomo vraagt waarom die 3 zo stil zijn. En Tomo loopt gelijk naar Arianne je voelt de sterke armen van je oom en vader op je schouder, en ziet Carolaa alleen lopen je glimlacht ff lief naar je oom en vader en rent naar Carolaa en springt op haar. Ze kijkt je geschrokken maar lachend aan, je vraagt waarom ze zo stil en alleen loopt, ze neemt je ff apart en zegt je een paar dingen in je oor. Waarop jullie reactie krijgen van de rest dat jullie het ook moesten delen, jullie knikte snel ‘nee’ en praten weer verder. Jullie horen nu opeens fan schreeuwen en gillen en de bewakingagenten al jullie beschermen, jullie lopen nu ietsjes sneller tot jullie bij het vliegtuig zijn en jullie in kunnen stappen.

*in het vliegtuig ergens in de lucht*
Iedereen zit in groepjes verdeeld en jij zat alleen met Arianne & Carolaa, alle 3 de groepen hadden zich op geslipts tot ze weer gewoon ‘Cinema Bizarre’, Killerpilze & 30 Seconds To Mars vormen. Alleen jullie 3 zaten gewoon bij elkaar als meiden, Arianne vraagt waarover dat gesprek van jullie 2 over ging. En jullie fluisterde het in haar oor waarop jullie van alle 3 de groepen aandacht kregen, jullie keken ze dom aan en sloten nu jullie hoekje af met de deur.
Arianne zucht en pakt haar kleine stereo die ze mee had genomen, jullie zetten de muziek aan en kijken alle 3 zwijgend naar buiten.

uhmm... hij is zeer HOT! (0 x uitgekomen)

hier heb je dan Alex Evans

geen idee als ik deze al heb gebruikt xD (0 x uitgekomen)

echt ik weet niet eens als ik deze heb gebruikt xD ach ja hij blijft hot en cute :3

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • LostAlone

    wooow

    hee ik ben nooit stil!!

    maja

    snel weiter

    1 decennium geleden
  • xWeaslyx

    Oeii Wat zal dr zijn :D:D
    ben benieuwd :D

    weiter :D

    xxCaroo(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?