Vliegtuig..

na een tijdje moet je naar de wc je.jij:melis moet naar de wc ga je mee. melis:nee waarom zou ik trouwens mee moete.jij:ik wee nie ik wil niet alleen.Tom: ik ga wel mee.jij:he nee dankje dat hoeft niet hoor.Bill:waarom moete meiden toch altijd samen naar de wc.Tom:geen idee. en leunt achter over in z'n stoel.jij staat op en loopt naar de wc. mazzel er is geen rij.als je uit de wc komt staat tom daar.Tom:eej ik wou ff wete of je wc gevonde had.jij: ehhh ja die hb ik gevonde. jullie terug naar jullie plek jij voorop met tom achter je aan.Tom:denkt(zo die heeft een mooi kontje) en loopt achter je aan.eenmaal bij je plaats terug zie je dat bill op je plek is gaan zitten naast melis.jij:eej waar moet ik nou zitten.Tom:gezellig naast mij denk ik als je dat niet erg vind.jij:nee hoor teminste als je niet met nootjes naar me gaat gooien.Tom:natuurlijk niet naar jou nooit zegt hij me een schuine glimlach.jij:oke. en gaat zitten.melis en bill zijn druk aan ht prate je hebt geen idee waar ze het over hebben.melis:hee sam bill en tom zitten in het zelfde hotel als wij.jij:wow leuk man.melis:ja kunnen we dinge samen doen enso.jij:ja maar hoe lang moeten we nog in ht vliegtuig zitten.Tom:nog best wel lang anders ga je ff slapen.jij:mm ja dat kan maar dat is niet leukvoor jou.Tom:jawel ik kijk wel naar jou terwijl je slaapt.jij:ja en dan teken je iets op me gezicht ofso zo als een snor en loop ik de hele dag voor gek.Tom:dat is een goed idee.jij:ow als je dat doet dan pak je je zeker terug.Tom:hahaha oke zal het niet doen.Bill:ik en melis houden tom wel in de gaten ga maar slape.melis hier slaapt al.jij:oh oke.je valt in slaap. op een moment schrik je wakker.Tom:we gaan zo landen wakker worden.je licht met je hoofd tegen tom's schouder en gaat nu recht op zitten.je gaapt en rekt je uit.tom:ja je hebt een tijdje geslapen en je was zo sgatje toen je sliep.jij: ow. je denkt bij jezelf omg wat heeft ie gedaan toen ik sliep.Tom:ik hb ook ff geslape maar dat was niet lang. en kijkt bill en melis boos aan.bill:ja sorry maar we moesten gewoon een foto maken jullie waren zo schatig toen jullie zo lief tegen elkaar aan het slapen waren. melis laat je de foto zien.er wordt om geroepen dat de gordels vast moeten omdat er over enkle minuten geland word op hawai.jij nog steeds half slaperig zit te prutse met je riem maar krijgt m niet vast.tom:moet ik je helpe.jij:he ja als het kan.je schaamt je dood dat je m niet vast krijgt.tom:zo die zit vast.bill:ik haat het landen dat dood soms pijn aan je oren.melis:ow dan moet je kauwgom kauwen of van die dingetjes in je oren doen.bill:dat helpt niet echt bij mij.jullie zijn geland.jij:nu nog onze bagagevinden.melis:bill tom als jullie ff wacht dan kunnen we samen naar het hotel toe.Tom:oke ik vind het goed maar wij moeten ook nog onze bagage zoeken.bill:we halen eerst jullie bagage en daarna de onse.jij:oke.

Mogelijke uitkomsten

hawai (52 x uitgekomen)

Vorige keer:je was met je vriendin melis het vliegtuig in gegaan naar hawai en achter je zitten bill en tom. jullie hebbe dike lol gemaakt met een nootjes gevecht.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • HLoves1D

    snel verder

    1 decennium geleden
  • helena11

    zo een rare quiz(N)(6):((A):@(baby):D:S(doeg)(cat)(typing)(typing)(cool)(dance):8(flower)(H)(K)(lol)(N):X:|:O(Y):P(puh):((6)(hoera)_O_(yeah)(zip):)(nerd)(krul):Y):$;):9~

    1 decennium geleden
  • M3lisStyles

    hij is leuk mied snel vddr

    xxx me

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?