That Boy And That Girl [3]

Deel 3

Bedankt voor jullie reactie!

Mogelijke uitkomsten

What The Hell.. (12 x uitgekomen)

Charissa pov:

We waren ons aan het opwaren. Vandaag gingen we de clip opnemen samen met Chris. Chris: “ En hebben jullie er zin in?” Demi: “Heel veel!! “ Chris: “Dan zullen we er maar een aan beginnen zeker. Gaan jullie maar laten opmaken en ander kleren aantrekken”

Kim: “Kijkt hoe cool!” schreeuwd ze terwijl ze het shirt vast houdt dat we moeten aan trekken. Charissa: “Dit is allemaal zo cool!” Loes: “Veel beteer als school” Door de opnamen van de clip, moesten we twee dagen niet naar school. Siham: “Dat is nu pas cool” terwijl ze een koelkast opentrok. Die koelkast was helemaal volgepropt met eten. Loes: VOEDSELGEVECHT!!

Tom pov:

Je ging kijken of alles wet goed ging. Want er kwam heel veel lawaai van die kamer. Tom: What the Hell!! schreeuwde je. Wat is er hier allemaal gebeurd. Demi: Pas op!! Er kwam een stuk eten op je af, maar je was juist telaat en kreeg het mooi in je gezicht. Je horde iederren lachen. Tom: “Gezellig” mompel je. Demi: Oh, arme Tom! Ze ze en gaf je een handdoek aan. Tom: “Dank je” Mopelde je weer. Je hoorde iemand schreeuwen. Het was Estelle die ze kwam halen om te beginnen. Estelle: “WEET JE WEL WAAR JULLIE MEE BZEIG ZIJN!” Siham: Jah zeker! Eten! Zei ze heel koel terug...

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • xPOKERFACE

    schat snel verder<33

    1 decennium geleden
  • KimCupCake

    Verder <33

    1 decennium geleden
  • TOMSDICK

    VERDER.<33333333333333333

    1 decennium geleden
  • Skip

    Verder ^^

    1 decennium geleden
  • FuckMyMind

    yay ^.^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?