Horeschoop 19 juni t/m 25 juli

wat is je horeschoop

Mogelijke uitkomsten

Ram (17 x uitgekomen)

Je durft de jongen op wie je al een tijdje een oogje op hebt eindelijk te vertellen wat je voor hem voelt. Misschien loop je wel een blauwtje, maar anders weet je nooit of je kans maakt. Rammen die nog niet verliefd zijn, kunnen een romantische ontmoeting verwachten.

weegschaal (8 x uitgekomen)

Je bent goed bezig, Weegschaal! Op school haal je mooie cijfers en je ouders zijn erg happy met je. Daar mag je best een beetje trots op zijn. Het kan zijn dat je die knappe ex weer tegen het lijf loopt. Maar ga niet in op zijn versierpogingen.

Stieerr (7 x uitgekomen)

Je zou het liefst de hele dag shoppen. Maar misschien kun je beter nog effe wachten met het aanschaffen van je zomercollectie. Je geeft je geld soms wel heel makkelijk uit. Heb je dat nieuwe strandjurkje nou echt nodig?

Schorpioen (6 x uitgekomen)

Je hebt je vriendinnen een tijdje verwaarloosd. Daar zijn ze natuurlijk niet blij mee. Tijd om het goed te maken dus. Bruis je van de energie? Leef je dan lekker uit in de sportschool of op de dansvloer.

Tweeling (12 x uitgekomen)

Last van een dipje? Niet zo gek, je hebt het ook zo druk gehad met je huiswerk. Je mag best tijd nemen om te chillen. Kun je er daarna weer helemaal tegen aan. Een dagje beachboys spotten op het strand doet wonderen.

boogschutter (4 x uitgekomen)

De bergen huiswerk stapelen zich op. Leuk dat je het zo gezellig hebt met je vriendinnen, maar je school is ook belangrijk. Als je nog over wilt, zul je toch echt effe moeten buffelen. Moet lukken toch?

Kreefftt (9 x uitgekomen)

Pas op voor een jaloerse vriendin. Als je niet uit kijkt pikt ze zo jouw hunk in. Hou dus je ogen open. Van je opa of oma krijg je een extra zakcentje. Geef het niet meteen uit. Je kunt het goed gebruiken voor je vakantie!

steenbok (0 x uitgekomen)

Iemand zoekt ruzie met je. Misschien is diegene wel jaloers op je. Besteed er niet te veel tijd aan, kost je alleen maar energie. Zoek vriendinnen op die wél in zijn voor iets leuks. Misschien kunnen jullie een dagje skaten of naar een pretpark.

Leeuw (6 x uitgekomen)

Natuurlijk is het goed dat je niet over je heen laat lopen, maar pas wel op dat je andere mensen niet kwetst. Je kunt af en toe een beetje bitchy uit de hoek komen. Je ontmoet deze week leuke meiden. Grote kans dat je vriendinnenclubje zich uitbreidt.

Waterman.. (11 x uitgekomen)

Je hebt al een tijdje vlinders, maar je weet alleen niet zo goed voor wie. Is het je vriendje of die leuke klasgenoot? Je moet nu echt een keuze maken. Het is niet zo netjes om van twee walletjes te eten. Zou jij ook niet leuk vinden toch?

Maagd (8 x uitgekomen)

Nog geen leuke jongen aan de haak geslagen? Heb geduld. Jouw droomprins laat niet lang meer op zich wachten. Waarschijnlijk loop je hem een dezer dagen zelfs tegen het lijf. Hartstikke leuk, die kriebels. Vergeet alleen je vriendinnen niet.

Vissen (14 x uitgekomen)

Thuis maak je veel ruzie met je broer of zus. Waarschijnlijk balen ze gewoon dat je zo weinig tijd voor ze hebt. Je doet vaak waar je zelf zin in hebt, maar probeer af en toe ook aan anderen te denken. Doe wat meer leuke dingen met je broertje of zusje.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?