Je KùùT Familie en dan nog eens Dat DoMme TH !!

okee niet dat ik een TH-hater ben ofsow maar gewoon het word hopelijk voor jullie een leuke quiz.


Nm: Kat
AchternM: DeLuna
Je hebt een rijke familie en je pa die tourt mee met beroemde bands dus...


[Je bent heel bitchy](duivel):P:P:P

Mogelijke uitkomsten

OH NEEE !! JE LEVEN WORD EEN HELL. (6 x uitgekomen)

Oh Nee zei je toen je het hoorde ik moet mee met TH !
dat hoorde je pa. Is het weer niet goed genoeg!! IK WIL NIET MEE!! Riep je luid.
Je gaat wel mee Kat wel snap je ??!! :@ Ja Pap.
Een dag later pakken jullie in en je zegt tegen de poster van Nightwish Dagdag en zwaait erbij xD
Je pakt nog snel je laptop in en dan vertrekken jullie. Je komt samen met je vader de kamer binnen waar ze zitten je wou gaan lachen maar deed het toch maar niet. Bill zei tegen je vader dat word weer touren !! Je dacht OMG die stem xD
En kon nu je lach niet meer houden je zus Elisa die er ook was viel bijna flauw. Nu lachte je nog harder. Georg vroeg aan je zus "zie je het zitten om met ons te touren?" Ze gaf geen antwoord. Gustav zei "je moet wel antwoord geven elisa."
Toen zei je "Ja da kan niet anders met zo een Domme smoel." Iedereen keek naar je om. Tom grijnsde en de rest keek je nog altijd aan Bill vroeg "mogen jullie elkaar niet" nee helemaal niet zei je snel.
Jullie kregen van georg de bedden toegewezen en hij vroeg "wat is jou naam eigenlijk??" Kat zei je stil.
Jij mag in het bed naast Tom liggen Kat. OK zei je waarom wist je niet maar je zei OK ?? OMG xD
JUllie gingen eten maar jij wou niet eten met die Tokio Hell dus je moest niks jullie keken nog een DVD die had jij gekozen het was een horrorfilm je wist dat je zus daar niet tegen kon dus je zette hem heel luid op. Je keek soms om naar je zus die helemaal in een hoekje van de tourbus zat. Je lag nu helemaal slap. Je tikte Tom aan en je wees naar je zusje en je begon te lachen. Hij lag nu ook helemaal slap. Nu zeiden we het tegen iedereen zelfs tegen Jutta de kokkin. Nu Lag iedereen Slap. Jullie hebben helemaal niet kunnen slapen van het lachen en als weer iemand begon begon iedereen.
Jullie gingen allemaal op een bed zitten [jij en de jongens] en dat was op het jouwe. Toen besloten jullie toch maar te gaan slapen. Je schreef nog snel op een blaadje "Ik heb vandaag de dag met de jongens doorgebracht zonder te schelden een wonder!"
De volgende dag werd je als eerste wakker en ging je naar de tafel. Je neemde wat drinken en een Boterham. Je hoorde nog iemand komen het was Bill, hij ging naast je zitten. Hij schoof de hele tijd dichter en dichter jullie babbelden nog wat en begonnen weer te lachen maar toen kwam Gustav Hem vond je ook heel aardig. Toen kwam je zus ze deed alsof ze alles was maar dat was ze niet. Toen kwamen Tom en Georg en ze botsten tegen elkaar op. Dat was lollig tot je vader kwam. Hij zei kom mee we doen 2 nachten in een hotel dus jullie namen jullie spullen het was heel erg leuk tot toen jullie binnen kwamen.. De ene na de andere kneep in je kont je vond het bij de eerste wel grappig maar daarna niet meer en ......




TOT DE VOLGENDE QUIZLET !! xD

NOPE (8 x uitgekomen)

NEINNEINNEINNENEINNEINNENEIN !!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?