Born 2B Weird in <3 Deel 5

Deel 5 alweer(A)

Enjoy!
Greetzz:D

Mogelijke uitkomsten

Ranzige Rector.. (29 x uitgekomen)

(Estelle pov.)
Joe zit naast je, hij was een nieuwe leerling en hij heeft dus aangevraagd of hij in H3d mocht. Hij slaat zijn boek open. ‘waar moeten we zijn ?’ fluistert hij. ‘in de klas’ fluister je terug. Je krijgt een grandioze lachbui als hij een kleine lullige ‘o’ antwoord. ‘hoofdstuk?’ ‘4’ zeg je giechelend. Hij bladert door zijn boek naar hoofdstuk 4 ‘lettertjes, wat een hoop lettertjes.’ Je kijkt hem aan, hij kijkt bloedserieus en pijnlijk naar zijn boek. Je gilt het uit van het lachen en valt van je stoel. Om je val te breken grijp je Joe vast. Joe valt hard van zijn stoel en de tranen stromen over zijn gezicht. Je begint nog harder te lachen. ‘Jij… lettertjes… serieus… Moet je nou huilen ?’ hij knikt hard ja en steekt zijn arm om hoog. Gebroken..
Kayleigh en Kiwi kijken je geschrokken aan.'Je hebt Joe zijn arm gebroken!' :O.
Joe begint kei hard te lachen, ineens. De hele klas begint te lachen. ‘Je whahaha, je bent nu net de GVR. Alleen je bent niet groot, en geen reus. Maar wel grappig, vallend en raar.’ Joe lacht nog steeds kei hard, hij gilt het uit. Dan word je er uit gestuurd. Joe gaat naar het ziekenhuis en 10 minuten later zit ook Kayleigh in het straf lokaal. Samen luisteren jullie naar het gezeik van de rector: Robin. Op het moment dat hij schreeuwt trilt zijn buik mee en zijn onderkinderen (onderkinnen) gaan heen en weer. Spuug komt uit zijn mond en spuit tegen onze gezichten.
‘GATVERDAMME!’ roept Kayleigh. Je krijgt nu echt de slappe lach, maar daarbij lach je met je mond open. ‘SSSSSTTT!!’ zegt de rector Robin. Terwijl hij met al zijn kracht probeert jullie stil te krijgen, vliegt er een kwat tuf uit z’n mond, bij het woord ‘ssst!’, een kwat vliegt bij Kayleigh in haar haar & een restant vliegt in jou mond. Je maagzuur vliegt als een space shuttle uit je mond, zo op het bureau van de rector. Hij springt op en zegt: ‘HOOOOO!’ terwijl hij dat zegt trekt zijn derde onderkin zich los van de andere zes & begint als een pudding te blubberen. Kayleigh kijkt er walgend naar & haar (blijkbaar) snicker van drie uur geleden spuit samen met haar maagzuur uit haar neus.

Reactions?(A)

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Noellaaa

    grappiiggxDxD

    je houd me wel bezig he:)

    ik ga weer verder(A)

    xxxNoel

    1 decennium geleden
  • ELFishy

    Snel verder!
    ik ben hier dood vant lache :p

    1 decennium geleden
  • Literature

    Joe!!
    Arme Joe zijn arm!!
    snell Verderr!! :Y)

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    xD SNEL VERDDER :8

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Over ranzig gesproken (x

    Supér ^^
    Snél verder :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?