Wie ben jij van drakenjagers?

Drakenjagers is een programma op ketnet, wil je weten wie je bent, doe dan deze quiz. en nu goed nieuws voor de fans: het komt nu ook op nickelodeon en in de Engelstalige landen gaat er een film uitkomen, dus wie weet gebeurt dat in nederland ook nog wel :)

Mogelijke uitkomsten

Zaza (281 x uitgekomen)

Je bent de dochter van Chanelline en ze mag van haar nooit mee op drakenjacht, maar dat wil ze wel graag. In de serie is niet duidelijk wie de vader is, maar ze lijkt wel verdacht veel op Gwizdo qua karakter én uiterlijk!

draak (49 x uitgekomen)

Pas maar op dat Lian Chu je niet afmaakt.....

Gwizdo (100 x uitgekomen)

Jij bent de baas van de drakenjagers en dol op geld. Als je van iemand een opdracht krijgt maak je de meest misleidende kontrakten. Vaak heb je weinig geld en moet je oppassen dat je de herberg niet uitgeschopt wordt wegen achterstallige huur.

Lian Chu (255 x uitgekomen)

Je staat in het midden van het plaatje. Je bent de dapperste en sterkste van de drakenjagers. Als het aan jou lag zou je niet eens geld voor je werk vragen. Ow ja, je hobby is breien.

Hector (78 x uitgekomen)

Je bent een soort kleine draak. Je bent een soort kruising van een konijn en een hond. je bent erg iritant, je hebt een vreemd gevoel voor humor en praat gebrekkig

Chanelline (13 x uitgekomen)

Je staat helemaal links op het plaatje. Je bent de waardin van de herberg "In de ronkende draak".
Je hebt de pest aan Gwizdo, omdat hij zijn huur niet betaalt, maar schopt hem er niet uit....
Je vind ook dat hij Zaza op verkeerde gedachten brengt.

Zoria (0 x uitgekomen)

Op het plaatje zie je Zoria naast Gwizdo. Zoria is de grote zus van Zaza. Ze is ook drakenjager en ze werkt alleen. Chanelline is niet zo blij met je beroep maar goed, had je iets anders verwacht? Je bent het grote voorbeeld voor Zaza, en je bent even goed in draken jagen als Lian Chu.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?