They lived happily ever after... (met TH) 6

Hier is nr 6:D!
Jullie waren dus in de vorige gaan zwemmen met georg en gustav, en jullie gingen jullie nu omkleden..

Mogelijke uitkomsten

Gustav ist süß^^ (3 x uitgekomen)

*toppiieee:D*

Je geeft hem dus een kusje op zijn kin:) en je merkt dat Gustav aan je haar ruikt:D
Ondertussen is Georg bijna bijgekomen, en hij ziet Myja een beetje scheef naar jou en Gustav kijken. "pfhh ph phAAAAAHAHAHHAAA" En georg is weer weg:D
Ondertussen is de lift eindelijk op de juiste verdieping (het duurde een beetje lang he:D, maar hun kamer is dan ook op de 437e verdieping... ofzo:D)
Jullie stappen uit en volgen Georg en Gustav naar hun kamer. "Zooo, hier is onze kamer:D! Wij slapen hier en Bill en Tom op de andere kamer."
Je kijkt Myja een beetje schaapachtig aan, je hebt namelijk geen idee wie Bill is en wie Tom (je kende ze niet echt, remember). Georg steekt doet de deur open, en jullie gaan binnen.. Op de zetel hangt een jongen in zijn boxer een beetje te zappen. Hij kijkt niet om en zegt: "Aah der Hobbit und der Gustav sind endlich da, ich warte schon zwei stunde weil Tom noch schläft:s.. Je snapt er geen ene reet van wat hij allemaal zit te ratelen en kijkt naar Myja. Zij begrijpt het duidelijk wel want ze doet erg hard haar best om niet in de lach te schieten:D!
"Ehm, Bill, schau dich mal um-_-" zei Gustav
"Oh, eh.. tschuldigung:D! Ich bin Bill:) Wer seid ihr?" "Sie sprechen kein deutsch, sie sprechen .." Maar Myja onderbrak Gustav en zei al bijna even vloeiend: "Ich bin Myja, und das ist Amélie:) Aber sie versteht"s nicht..:D" Ze moeten allemaal lachen, en jij snapt er nieks van:s, dus je staat daar maar een beetje ongemakkelijk.. Gelukkig krijgt Myja medelijden en ze vertaalt wat ze net zeiden. Je moet nu ook lachen en ze besluiten om je dan maar een spoedcursus duits te geven:D!

Neeh hoor (2 x uitgekomen)

Neeh hoor, kijk, Gustav gaat al lopen van jou:D!

Mongoool:D (7 x uitgekomen)

Gustav krijgt nog steeds zijn mond niet toe door de slag op zijn kin, en lijkt als maar meer op een mongool:D!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Maeve

    wwweeeeiiiteeer bittteee! :D aber ich dacht da bill en tom in die andere kamer slape :D maud heeft blijkbaar een iq van 43 :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?