Snowwhite &'nd the Perfect Date.

Dit is een sprookje met Tokio Hotel erin.
Be prepared.

Mogelijke uitkomsten

Snowwhite &'nd the Perfect Date. (35 x uitgekomen)

Er was eens in een land hier ver ver vandaan een jongeman met bruine dreadlocks tot zijn borst en oversized kleren. Hij heette Tom Kaulitz. Hij had ook een tien minuten jonger broertje! Zijn naam was Bill Kaulitz. Bill droeg zijn haar omhoog en zwart geverfd. Hij hield van stijl en had coole kleren. Tom, die droomde vaak. Hij droomde over het moment dat hij eindelijk een date met Sneeuwwitje zou kunnen krijgen. En toen kwam er een dag dat zijn droom uitkwam...

Vol goede moed loopt de jongeman Tom Kaulitz richting het huisje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Hij weet het zeker! Vandaag zal Sneeuwwitje met hem uit willen gaan! Zijn broertje, Bill, huppelt vrolijk achter hem aan en neemt rustig de tijd om alle natuur te bewonderen. Elke dag is voor hem een nieuwe vol andere dingen. Aangekomen bij het huisje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen moet Tom toch wel even slikken. "Klop dan op de deur!" Dringt zijn broertje aan. Tom knikt en knikt en laat zijn vuist snel drie keer achter elkaar op het ebbenhouten deurtje neerkomen. "Wie is daar?" Klinkt een bekrompen stemmetje uit het huis. Dat is duidelijk één van de dwergen. "Tom! Samen met mijn broertje!" Roept Tom terug. Geroezemoes stijgt op achter het deurtje. "Kom toch binnen," zegt de stem weer en hij doet de deur open. Tom bukt en trekt zijn broertje achter zich aan mee naarbinnen.
"Hallo Tom, dat is lang geleden dat ik je heb gezien. Moest je weer moed verzamelen om me uit te vragen? En hé, ik zie dat je je broertje ook hebt meegenomen. Hij mag wel met de dwergen spelen." Klinkt de stem van Sneeuwwitje als ze binnen zijn. Bill kijkt zijn grote broer aan. Tom knikt, ten teken dat het oké is als hij met de dwergen gaat spelen. Als Tom naast Sneeuwwitje wilt plaats nemen op één van de overgebleven zes stoeltjes fluistert eerst Grumpie nog iets in zijn oor. "Neem haar alsjeblieft mee hier vandaan, ze commandeert als een commandant en schoonmaken, ho maar. Vroeger was dat wel anders." Verbaasd kijkt Tom Grumpie aan. Hoe kan zo'n lief snoetje nou mensen commanderen? En iedereen weet dat schoonmaken Sneeuwwitjes grootste passie is. Grumpie is gewoon een oude chagerijn. "Nou Tom, ga maar eens een picknickmand klaarmaken voor onze date." Verbaasd kijkt Tom naar zijn grote liefde. Hij heeft niet eens iets hoeven vragen! Als een braaf hondje staat hij op richting het keukentje en begint een picknickmand te vullen met al het lekkers dat hij kan vinden.
Als Tom klaar is, huppelt hij bijna, terug naar Sneeuwwitje. Hij drukt een kus op haar witte hand en trekt haar overeind. Hooghartig schut ze de rokken van haar jurk weer goed en geeft ze hem een arm. "Bill, Doc, Stoetel, Giechel, Grumpie, Niezel, Bloosje, en Dommel! Kom mee! Ik wil niet dat jullie het hele huisje afbreken terwijl wij weg zijn!" Krijst Sneeuwwitje. Even moet Tom zijn oren dichthouden, hij heeft nooit geweten dat ze zo goed kon schreeuwen. Gehoorzaam volgen de zeven dwergen en Bill Tom en Sneeuwwitje naarbuiten. Het bos in. Als ze allen bij een grote vijver midde in het bos aankomen, spreidt Tom het picknickkleed uit en helpt Sneeuwwitje om rustig te gaan zitten. Dan begint hij ijverig de picknickmand uit te pakken terwijl zijn broertje en de dwergen vrolijk op de achtergrond de Kabouter Plopdans doen. "Wat wil je hebben mijn grote liefde?" Vraagt Tom in een poging tot romantisch doen aan Sneeuwwitje. "Hmmm, doe mij maar de aarbeien. En dan graag allemaal, en was ze gelijk ook maar even voor me in de vijver." Tom knikt verliefd en staat dwaas op met de aardbeien in zijn hand. Door zijn dwaasheid heeft hij niet door hoe hij loopt en hij struikelt over de pijpen van zijn oversized broek.
Proestend komt Tom boven, alle aardbeitjes zijn vergaan, ze liggen op de bodem van de vijver, klaar om opgegeten te worden door waternimfen. Hijgend klimt Tom de vijver uit. Schuldbewust sjokt hij terug naar het picknickkleed waar Sneeuwwitje hem met een ziedende blik opwacht. "Dat waren alle aardbeien! Wat ben je nou voor een sukkel?! Als je ook nog maar één ding fout doet kan je deze date vergeten!" Tom knikt. "Ik zal alles voor je doen, mijn liefste, echt alles!" Tevreden knikt Sneeuwwitje. "Begin maar met mijn voeten masseren." Ze schopt haar gele schoentjes met witte strikjes uit. Er komen twee reusachtige voeten te voorschijn, een voet bedekt met een dikke laag eelt, met lange verrotte bruine nagels, onder haar voeten zitten ook nog wat puisten waar pus uitdruipt. Vol walging kijkt Tom naar Sneeuwwitjes voeten. Zijn dit de voeten van zijn grote liefde? Hij haalt diep adem. Het moet maar zo, alles voor zijn grote liefde. Hij steekt zijn handen uit en pakt één voet. Hij begint te masseren en de puisten exploderen waardoor het pus door zijn handen druipt. Op de achtergrond klinkt nog steeds het vrolijke gezang. "Draai een keer in het rond! Stamp met je voeten op de grond. Zwaai je armen in de lucht! Ga nu zitten met een zucht. Stamp nu rond als een gans, zo gaat de kabouterdans!"
Zodra Sneeuwwitje tevreden is met Toms masseerwerk gaat hij zijn handen in de vijver wassen. Maar nauwelijks heeft hij zijn handen ondergedompelt in het water of Sneeuwwitje roept hem. "Tom! De zon schijnt recht in mijn gezicht! Straks word ik nog bruin! Doe er wat aan!" Tom loopt terug en knielt naast haar neer. "Maar liefste, wat moet ik er dan aandoen? Ik kan de zon niet draaien." "Nee, inderdaad, maar je kan wel een boom omhakken en verplaatsen." Antwoordt Sneeuwwitje met de liefste glimlach die ze in huis heeft. "Maar natuurlijk! Wat dom dat ik daar niet aan gedacht heb!" Hij snelt terug naar het huisje van Sneeuwwitje en haalt een bijl tevoorschijn. Zo snel hij kan gaat hij terug naar Sneeuwwitje en begint verwoed een boom om te hakken. Na langer dan een uur begint de boom te kraken en te vallen. Nog net op tijd merkt Tom dat de boom richting Sneeuwwitje valt. Hij rent naar haar toe en grist haar onder de vallende boom vandaan. "Zet me neer! Stomme idioot! Je kunt niet eens even normaal een boom omhakken en verplaatsen!" Betreurd kijkt Tom naar de grond. "Sorry, mijn liefste, ik bedoelde het écht niet zo." Hij voelt hoe traantjes in zijn ooghoeken dringen. "Oh mijn god," begint Sneeuwwitje, "ben jij nou een man? Echte mannen huilen niet! Denk maar niet dat ik nog ga daten met jou! Maak eerst alles maar schoon en ook gelijk mijn huisje, doe de dwergen één voor één in bad en daarna zullen we wel zien." Tom knikt en begint langzaam alles bij elkaar te rapen. Als hij het stokbroodje weer terug wilt doen in de picknickmand beseft hij dat Grumpie gelijk had. Sneeuwwitje loopt alleen maar te commanderen! En nu wilt ze hem strikken om het huisje schoon te maken! Nou, dat gaat mooi niet door. Tom trekt de picknickmand naar zich toe en rommelt er wat in. Uiteindelijk heeft hij gevonden wat hij zocht. Zijn pijl en boog voor noodgevallen. Hij draait zich om en ziet nog net hoe Sneeuwwitje twee kleine blauwe vogeltjes verplet met haar afgrijselijke voeten. "Liefste!" Roept Tom. Sneeuwwitje draait zich woedend om. Tom richt de boog op Sneeuwwitjes borst en schiet de pijl af met gesloten ogen. "Aaaaaaaargh." Klinkt het hoog, schel, en verontwaardigd uit Sneeuwwitjes richting. Ze valt neer met rondtollende ogen.
Achter Tom beginnen alle zeven dwergen en Bill hard te juigen. "Drie hoeraatjes voor Tom die Sneeuwwitje neerknalde!" Roept Grumpie. "Hiep hiep, hoera! Hiep hiep, hoera! Hiep hiep, hoera!" Schalt het door het bos. Tom grijnst naar de dwergen.


En ze leefden allemaal nog lang en gelukkig.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Fortune

    Gha, geniaal!.

    1 decennium geleden
  • Blowsighted

    Té geweldig xD

    1 decennium geleden
  • JOEADDICTED

    haha.. echt te vet gewoon! .. Superr! <33

    1 decennium geleden
  • LoisAzzedine

    aggoshie :P
    origineel hoor ! n_n

    1 decennium geleden
  • VAAGkind

    Whahaha, Geniaal! Fet plaatje!x'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?