Wat voor persoon ben je

Ben jij druk, lief, populair, stil of juist stoer?:P

Mogelijke uitkomsten

Lief (17 x uitgekomen)

Je bent een lief persoon. Je geeft veel om je vrienden&familie. Maar denk eraan je mag ook best lief zijn voor jezelf.

Andere mensen zien jou als een warm persoon en geven heel veel om je. Ga zo door.

Stoer (1 x uitgekomen)

Jongen: Je bent een stoer persoon, en je vrienden vinden dat wel tof. Meiden zullen heel snel op je vallen maar wees wat liever voor ze.

Meisje: Je bent een stoere meid, en daar is niets mis mee. Maar wees niet te arrogant en sta open voor je andere vriendinnen.

Stil (7 x uitgekomen)

Je bent een stil persoon in je omgeving, en luisterd liever naar andere. Je bent een tikkeltje onzeker, en je mag best wat meer naar voren komen. Laat je vrienden zien dat je niet alleen een grijs muisje bent.

Populair (3 x uitgekomen)

Je bent zeer geliefd bij alle mensen, je bent knap&leuk. Met een lieve glimlach en een hippe zonnebril sla je iedereen aan de haak. Maar qua karakter kom je iets te arrogant over, vandaar dat je qua innerlijk niet zoveel te bieden hebt. Zorg dat je meer complimentjes geeft aan andere, en niet altijd jezelf op de voorgrond zetten

Druk (9 x uitgekomen)

Je bent een druk type, en praat het meeste van al je vrienden. Dit is leuk, maar kan ook irritant worden. Je probeert altijd een gesprek aan te koppelen, dat is vrijwel gezellig. Maar overdrijf het niet, en probeer andere ook eens uit te laten praten!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?