#__WeLkE WiNx BeN JiJ,,??

VuL De VrAgE In eN Je SuLt SieN,,!!

Mogelijke uitkomsten

Blo0m (49 x uitgekomen)

JiJ BenT Bloom is de fee van Magie en Dromen. Ze komt van de aarde (eigenlijk uit Domino, een koningkrijk in de magische dimensie waar ze een prinses is. Maar ze word geadopteerd). Bloom heeft ook de kracht van de drakenvlam, daardoor is ze de krachtigste fee in de magische dimensie. Bloom heeft een huisdier, Kiko, een konijntje. Bloom zit op Alfea en deelt samen met Flora een kamer. Bloom heeft lang oranje/rood golvend haar dat in laagjes zit. Ze heeft een blauw feeënpakje. Bloom heeft een oogj

SteLLa (47 x uitgekomen)

JiJ BenT Stella is de fee van zon en maan. Ze woont in Solaria, zij is ook de prinses van Solaria en heeft een magische scepter. Zonder is ze minder krachtig. Stella's ouders zijn gescheiden. Stella is erg dol op mode en op jongens, ze was ook meteen verliefd toen ze Brandon zag. Stella heeft lang golvend blond haar met een paarse lint in haar haar. Ze heeft een oranje feeënpak. Ze zit ook op Alfea (heer 2e jaar, ze was eigenlijk van school, maar is gewoon teruggekomen), ze heeft een kamer voor

FloRa (10 x uitgekomen)

JiJ BenT Flora is de fee van liefde en natuur. Wel raar is dat als ze de fee van liefde is, ze nog geen vriendje heeft. Ze woont op de vijfde maan van Marigold. Flora zit op Alfea omdat ze graag een echte fee wilt worden en er van houd om te leren. Zij haalt dan ook meestal de hoogste cijfers samen met Musa. Flora deelt een kamer met Bloom, haar helft staat vol met planten. Flora is ook 16 jaar en heeft een roze feeënpakje. Flora's haar is lang en golvend met 2 lichtbruine plukken erin.

MuSa (34 x uitgekomen)

JiJ BenT Musa is de fee van ritme en muziek. Ze woont op de harmonische Nebula. Musa's moeder is overleden toen ze nog heel klein was. Ze heeft een doosje waarin je een hologram van haar moeder kunt zien. Musa is van chinese afkomst laat maar zeggen. Musa is 16 jaar oud. Ze heeft een oogje op Riven, de meest arrogante van de specialisten. Musa bespeelt verschillende instrumenten. Ze heeft stijl kort zwart haar dat in 2 staarten zit. Musa haalt altijd hoge cijfers en is goed in leren. Zij en Tecna vormen samen ook een goed team. Musa zend geluidsgolven uit en Tecna analyseert die. Musa heeft ook een kamer met Tecna. Musa heeft een rood feeënpakje.

TeCnA (8 x uitgekomen)

JiJ BenT Tecna is de fee van Technologie en wetenschap. Ze woont op de derde vector van de Binary ruimte. Tecna is 16 jaar en deelt een kamer met Musa. Ze heeft kort roze haar. Tecna is het meest verstandig van de 5. Tecna analyseert allerlei dingen en heeft ook een fire wall (magisch schild). Tecna heeft een paars feeënpakje.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • xmrsxhoranx

    Stella. :)

    7 jaar geleden
  • Vertwijfeld

    musaaaaaaaaaaaa

    1 decennium geleden
  • yrthrblood

    Ik haat winx. :D Ik ben Tecna. Yay, ik hoor bij de awesome 4,5 %.

    1 decennium geleden
  • landfreak

    ik was bloom(Y)
    wel stom dat er geen plaatjes bij stonden:(

    1 decennium geleden
  • kimm

    musa past egt bij mij ik ben een muziek freak en sij ook duss :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?