welke totally spies ben jij

heb jij altijd al een van de totally spies willen zijn maar niet weet welke je bent test het dan hier :P(Y)

Mogelijke uitkomsten

sam! (57 x uitgekomen)

Het meest volwasse lid van de groep, en Sam staat stevig in haar schoenen. Ze is goed in school. Sam is de grote zus van de groep en lost alle problemen met een koel hoofd op. Zij weet goed hoe je dingen moet oplossen en doet dit altijd heel goed - of het nou in het klaslokaal is of op een missie.

alex (98 x uitgekomen)

Alex, de jongste en de kleinste van de groep is de meest lieve. Ze is vaak op de achtergrond maar ze zal er alles aan doen om beste vriendinnnen te blijven met Clover en Sam. Alex is naïf en heeft geen gevoel voor gevaar, waardoor ze kijkt hoe ver ze kan gaan.

clover (29 x uitgekomen)

Ze is koopverslaafd en is altijd in voor actie, Ze wordt elke aflevering wel verliefd! Sportief en sterk, Clover is altijd in voor actie.In elke gelegenheid, weet zij precies wat je moet doen, wat je moet dragen en wat je moet denken.

jerry (24 x uitgekomen)

Jerry is de baas van Clover, Alex en Sam. Als een tweede vader, is Jerry de man van de korte praatjes hij is het hoofd van de geheime organisatie WOOHP en denkt nooit na dat hij de meisjes uit hun leven haalt en hun de halve wereld rond stuurt om de gekste vijanden te verslaan! Maar hij staat wel altijd klaar om de meisjes te feliciteren met hun gehaalde missie.

mandy (25 x uitgekomen)

Mandy is Clover, Alex en Sam's ergste nachtmerrie. Ze zit in dezelfde klas als de drie heldinnen. Ze is te zelfverzekerd en probeert de spies altijd te pesten. Ze probeert hun privé leven in te sluipen om zo hun te ontdoen van de status cool of populair zo probeert ze nog populairder te worden. Mandy probeert de meiden ook altijd in moeilijkheden te brengen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?