Lesbisch en vreselijk in de war... [4]

So here in number 4 :-)

Vorige keer ging Eleira bij Michael langs...:

"J... Je... Je HAAR ", lacht hij. "Wat is ermee?" vraagt Eleira verbaasd. "Kind, het is roze!!" En hij gooit de deur voor Eleira's neus dicht.



Woedend laat Eleira haar handtas op het voetpad kletteren. Ze hoort de spiegel breken. Ze bukt om de tas op te rapen en ziet dat het waar is. In een grillig stukje spiegel ziet ze zichzelf. En haar haar is roze en kort...

Wat staat me te doen?? denkt ze. En dan roept ze voor de hele stad: "LORENAAAAAAAAAAAAAAA!!!"

Mogelijke uitkomsten

What have you done!?? (102 x uitgekomen)

Thuisgekomen probeert Eleira haar haren terug hun normale kleur te geven. Haar mooie zwarte lokken zijn nu helemaal verpest én Michael deed gewoon de deur voor haar neus dicht! Na verschillende mislukte pogingen om de roze kleur weg te krijgen, zoekt Eleira maar een mooie haarband die haar haar toch wat in bedwang houdt. Maar wat is het ook kort! Alhoewel, het lijkt alsof haar haren sinds even geleden al gegroeid zijn! Onzeker, met een donkerblauwe haarband in, wil Eleira Trunks, haar kleine puppy, eten gaan geven. Eleira en haar moeder hadden de kleine hond langs de straat gevonden met gekneusde ribbetjes en een gebroken pootje. Na een bezoek aan de dierenarts besloten ze hem te houden en te noemen naar een dappere strijder uit Dragonball Z. De pup zit al op zijn baasje te wachten (of op eten, natuurlijk). Maar... "Oh, wat vreselijk!" De band, die de dierenarts aan Trunks' kop heeft vastgemaakt, lijkt precies op de blauwe haarband die ze na lang aarzelen uitkoos. "God, met zo'n haar kán je er gewoon niet meer goed uitzien!!"

Een half uur later staat Eleira briesend van woede voor Lorena's deur. Tot haar verbazing lijkt het groot feest te zijn in het huis naast het hare. Ze besluit toch maar aan te bellen en wacht onzeker tot er iemand komt open doen. Een bruinharig meisje komt samen met een meisje met roze haar opendoen en roept vrijwel meteen uit: "Ahh, een Roosje!"
"Sorry," zegt Eleira kwaad, "ik ben hier niet gekomen op koosnaampjes te krijgen, ik wil nù Lorena spreken!" De twee meisjes, die wel héél dicht tegen elkaar aan plakken, giechelen samenzweerderig en het meisje met roze haar fluistert Eleira toe: "Dan weet ik denk ik wel wie je bent,... Eleira."
Daarna lopen ze lachend naar binnen, Eleira stomverbaasd achterlatend.

"Het kreng!" mompelt Eleira in zichzelf als ze zich omdraait om naar haar eigen huis terug te keren. Net als ze haar huissleutel uit haar binnenzak wil halen, hoort ze iemand roepen. Door het sterke licht in het deurgat, kan Eleira niet zo goed onderscheiden wie er naar buiten komt lopen. Ze ziet er goed uit, met haar lange haar opgestoken en een lange wit-zwarte jurk aan. "Eleira! Kom alsjeblieft mee naar binnen! Ik heb je nodig!"
Eleira schudt wild haar hoofd als Lorena dichterbij komt. Het enige wat ze nog zegt voor ze haar eigen voordeur dichttrekt is: "What have you done!??"

Angry! (0 x uitgekomen)

Geen reactie huh?

Ga toch weg!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Blainers

    Nee serieus, ik had het wijf voor haar bek geslagen. o.o

    <3

    1 decennium geleden
  • AutumnDreams

    whieeeeeeeeej het is leuheuk!
    Meer :]

    1 decennium geleden
  • SachaR1991

    ohw... er is al een nieuw deel.. de volgorde was verkeerd

    weiter bitte!

    1 decennium geleden
  • maritxdougie

    GAVERDER !!

    1 decennium geleden
  • Esemesje

    En het verhaal is ook goed :)

    (joh..waarom zou ik m anders volgen ;) )

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?