Wachten tot het concert begint <3 DEEL 1

Je zit te wachten tot 'PinkPop' begint, het is 03.42 uur en je zit met een groepje andere emo's op de grond.. Je bent gister avond om 22.53 uur gekomen, dus je zit er al een tijdje, maar het is hartstikke gezellig dus de tijd vliegt voorbij!! De emo's waar je bij bent gaan zitten ken je niet allemaal, een aantal wel, want die heb je ontmoet bij een concert van My Chemical Romance. Je bent met je vrienden Rosze, Amber, Tom, Mitch en Sjors. Jij zelf heet Nienke.. Jullie hebben al een tijdje met de (zogenaamd onbekende) emo's zitten praten, maar je kent ze nog niet echt heel goed.. Er is één jongen die je wel is opgevallen, maar het enige dat je van hem weet is dat hij Max heet, hij 19 is (en jij 15) en hij emo is (net als jij en je vrienden).

Mogelijke uitkomsten

Ik denk dat het wel wat word.. :D (14 x uitgekomen)

Als jullie naar binnen mogen, stormen jij en de rest van de groep wachtende emo's naar binnen.. Jullie willen natuurlijk allemaal graag een goed plaatsje hebben!! Je weet niet precies of het nou toeval is, maar jou tentje en de tent van Max staan precies naast elkaar.. Stiekem denk jij: Ze hoeven niet zo nodig naast elkaar, want ik hoop eigenlijk dat we vanacht bij elkaar in de tent slapen!! *Even een klein tijdssprongetje* Jij vraagt aan Max: 'Hee Max, weet jij waarom ik die stomme haringen niet in de grond krijg??' *bloos* Max begint te lachen en komt naar je toe gelopen.. Hij antwoord: 'Je moet het oowk zo doen' en terwijl hij dat zegt, doet hij het aan je voor.

Je zult toch wel ff ietsje beter je best moeten doen, wil je dat het lukt.. (2 x uitgekomen)

Je bent wat verlegen maar wie weet, als de deuren open gaan stormen jullie naar binnen, maar je durft je tentje niet dicht bij die van Max te zetten, maar misschien bedenk je je later nog :$

Die andere emo's zijn nixx voor jou!! (0 x uitgekomen)

Als jullie naar binnen mogen, loop je rustig met je vrienden (alleen die waarmee je gekomen bent) naar binnen.. Jullie lopen omdat jullie liever iets verder achteraan staan, want je hoopt die andere emo's nooit meer te zien!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Imladris

    VERDER!!!!
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?