x Heb jij mooie benen? x

nou... je waid 't wel :]

Mogelijke uitkomsten

jaa zeker! (68 x uitgekomen)

You have verry sexy legs <3
Je laat ze graag zien, want ze zijn ook geweldig, als jij een kort broekje/rokje draagt kijkt iedereen je na, want damn! Jij hebt daar een paar mooie stelten zitten!

Nee, niet echt. (34 x uitgekomen)

Je hebt dan geen topmodel benen, maar dat betekend niet dat de rest van jou lichaam neit geweldig is! Je kan ook een mooi gezicht of gewoon een mooi buikje/kont hebben. Maak je niet al te druk ver je benen,
zijn ze te kort? Draag dan hakken die laten je benen langer lijken, probeer 3 kwartbroeken te vermijden, die laten ze alleen korter lijken, draag broeken waar het kruis op de juiste plek zitten en die helemaal tot beneden lopen.

Valt wel mee :] (79 x uitgekomen)

Jou benen zijn niet lelijk en ook niet bijzondermooi, je benen zijn gewoon benen, eigelijk niet zo veel op aan te merken, jou benen zijn iets wat niet zo opvalt aan jou. Maar zeg eens eerlijk, gewone benen zijn toch ook mooi. Er kan áltijd wat over gezeurt worden, en er kan ook áltijd gepraat worden over de mooie dingen aan jou legs, heb je bijvoorbeeld mooie kuiten? maar háat je je knieten, draag dan een rokje dat tot net onder je knieën komt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Fennec

    Moest lachen bij een van de vragen omdat ik juist vond dat mijn bovenbenen terug wat dikker/gespierder mogen worden. Ieder zijn eigen smaak, denk ik :)
    Wel goede tips trouwens

    7 jaar geleden
  • ldlpilled

    Mooie benen Dankje x xD

    9 jaar geleden
  • SATISFASHION

    haha, dankjee :]

    1 decennium geleden
  • JMina

    Ik heb mooie benen.. <3
    Nice quiz!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?