Beoordeel jij mensen snel op hun uiterlijk.

Iedereen weet dat als je een nieuw persoon ziet je het eerst naar zijn/haar uiterlijk kijkt. Maar hoe belangrijk is dat voor jou?

Mogelijke uitkomsten

Jij beoordeelt mensen HÉÉL erg om hun uiterlijk. (19 x uitgekomen)

Als iemand niet zo knap is of er niet zo goed uit ziet, mag je ze meestal al niet. Zet je eroverheen en probeer met ze te praten. Als ze niet de zelfde kleding als jou dragen, betekend dat niet dat ze slecht of onaaridg zijn. Probeer mensen niet al t snel te beoordelen en je komt al een heel eind.

Jij beoordeelt mensen een beetje om hun uiterlijk. (55 x uitgekomen)

Je kijkt niet zo snel naar het uiterlijk en gaat wel makkelijk met mensen om die ook niet al te knap zijn, zo krijg je een mooie en uitgebreide vriendengroep met veel variatie. Maar er zijn ook uitzonderingen, mensen met een al te bedrijgend uiterlijk of een 'Kakkers' uiterlijk Bemoei je je mischien niet zo snel mee, Je hebt dus grenzen. Je hoeft inderdaad niet iedereen aardig te vinden. maar pas op met hokjes plaatsen. Mensen die een iets extreemer uiterlijk hebben, kunnen ook aardig zijn.

Jij beoordeelt mensen HELEMAAAL NIET om hun uiterlijk. (15 x uitgekomen)

dik,dun, zwart of wit, groot klein, 'Lelijk, knap'
hoe ze er ook uitzien, Jij kijkt er niet na. Je moet uiteindelijk wel oppassen dat je niet met de verkeerde types omgaat. Je moet natuurlijk iedereen accepteren, maar dat is iets anders dan altijd maar vertrouwen. als iemand met messen en wapens op zak loopt of met drugs... dan mag die wel aardig zijn, maar moet je altijd oppasse, het liefst nog ontwijken. verder heb je een uitgebreide gevarieerde vriendenkring. Je wilt niet graag in een hokje geplaatst worden. en dat zal mischien ook niet zo makkelijk gaan, omdat je met zóveel verschillendende soorten mensen omgaat

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • ILove1DLove

    beetje
    tis waar als mensen zich eng kleden of zo
    schrikt het mij wel een beetje af

    1 decennium geleden
  • Elucidate

    beetje
    alleen maar als ze iets heel lelijk dragen ga ik iemand daarvoor beoordelen(als ik hun karakter/persoonlijkheid niet ken(A)

    1 decennium geleden
  • xPinkMuffin

    Jij beoordeelt mensen een beetje om hun uiterlijk.

    1 decennium geleden
  • bricow

    Ik kijk eerder naar hoe iemand van binnen is.. Niet kwa uiterlijk..

    1 decennium geleden
  • SATISFASHION

    @Omgitssinsi daar ben ik het mee eens,
    als iemand iets opvallends of raars heeft, kijk je er wel even na, het is alleen dat je je er wel overheen moet proberen te zetten. het uiterlijk vertelt niet altijd wie iemand is.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?