Who is your love in Harry Potter? (Girls only please)

Wie van de Harry Potter personages is jou perfecte Boy??
Vul snel deze quiz in en zie wie er bij jou past.
Bad Boy Draco, of toch maar de verlegen Ron.

Mogelijke uitkomsten

Draco Malfidus (222 x uitgekomen)

Draco Malfidus:

Je vind die wemels en zijn vriendjes maar een stelletje modderbloedjes en bloedveraders en je deelt liever je snoep niet met andere. Die zogenaamde “hunk” uit de trein haalt het echt niet bij Draco. Het liefst pest je de hele dag een paar van die eerste en tweedjaars en vind alles leuk wat Draco doet. Je bent echt helemaal gevallen voor zijn charmes (en voor zijn geld). Hij is niet voor niets zo populair! Die potter en de wezels halen het echt niet bij hem, in jou ogen dan.

Harry Potter (421 x uitgekomen)

Harry Potter:

Jou perfecte HP vriendje is nietmand minder dan Harry Potter zelf. Je bent niet verlegen en zelfs niet tegen die mega hunk in de trein (hallo je hebt Harry toch al!). Je hebt vrienden zat en ook redelijk populair. Zelfs voordat iedereen wist dat Harry een oogje op je had. Ach wat zou je toch zo graag verkering met hem willen maar verkering vragen is iets wat jullie beiden toch echt niet durven! Dan maar saampjes voldemort verslaan, even je leven laten redden door hem en van het een komt het ander.

Fred Wemel (133 x uitgekomen)

Fred Wemel:

Van de tweeling is Fred toch echt jou favoriet. Je houd van al zijn grapjes en iedereen weet dat je al verliefd op hem bent sinds de eerste keer dat je hem ontmoette. Iedereen behalve hijzelf, misschien
kan hij niet geloven dat zo’n beauty person like you op hem valt. Maar je weet het nooit, misschien is hij ook wel op jou. Haal vooral veel goede grappen uit (niet van die saaie amateur grappen) en dan val je misschien wel een beetje bij hem op.

George Wemel (76 x uitgekomen)

George Wemel:

George is echt zoveel leuker dan Fred, in jou ogen dan. Je moet voordurend om hem lachen en die hunk uit de treind.. pfff, je kon niet eens met hem lachen. Natuurlijk zet George je ook wel eens voor gek, maar bij wie doet hij dat nu niet? Je moet er wel stiekem om lachen want het valt wel een beetje op. Misschien heeft hij wel een oogje op je. Of misschien wel twee? Het is in ieder geval jou perfecte vriendje.

Ron Wemel (387 x uitgekomen)

Ron Wemel:

Ron Wemel past gewoon perfect bij jou! Allebei heel vaak verlegen en in 9 van de 10 gevallen rood. Okee dat is misschien niet iets om trots op te zijn maar dat brengt jullie wel dichterbij elkaar. Naast dat Ron verlegen is, is hij wel heel aardig en dan vooral tegen jou! Ron kan heel goed naar je luisteren als je problemen hebt met wat dan ook. En hij lijkt dan misschien jou best vriend voor buitenstaanders maar jullie weten wel beter. Dat gevoel binnen in voel je nou niet echt voor je beste vriend.

Statistieken

Statistieken

Reageer (104)

  • RainbowPwrr

    er staat nooit bij ravenklauw, superstom

    4 jaar geleden
  • itsskyler

    George. ik vond Fred ook goed hun zijn gewoon grappig en leuk :)

    7 jaar geleden
  • zwadderaartje

    Draco Draco Draco!!! Draco!!! Draco!!! Draco!!!!❤ yeh!!!!!!!!!!!
    (H)(H)


    Oh ja, NOEM HEM GEEN MAFIDUS!

    7 jaar geleden
  • InnieVilijn

    Draco Malfidus!!!
    JIJ MAG HEM NIET MAFidus NOEMEN WANT.............dat ben je zelf

    7 jaar geleden
  • Dracoooooo

    malfidus heeeft het me zelf gevraagt.

    er staat nog steeds : Dag MAFidus............................GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
    IK LUISTER LIEVER HARDCORE DAN DAT IK DAT LEES.:@:@:@:@:@:@:@:@

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?