Zou tennis een sport voor jou zijn?

Tja, ik zit zelf op tennis, en ik vraag me af of het voor jullie ook een goede sport is :D Doe de test, je komt er snel genoeg achter.

Mogelijke uitkomsten

Ja! (57 x uitgekomen)

Tennis is helemaal jou sport. Zodra je vrij bent, ren je naar de tennisbaan. Je bent dan waarschijnlijk ook een goed tennisser! JA, tennis is een goede sport voor jou.

Misschien... (32 x uitgekomen)

In je vrije tijd hou jij van feesten, en dingen doen met vrienden. Maar als je tijd over hebt, wil je wel naar te tennisbaan gaan. Je vind het leuk om af en toe een balletje te slaan. Jouw uitslag is: MISSCHIEN!

Nee! (9 x uitgekomen)

Je bent er veel te lui voor! Je houd van slapen, eten, op de bank liggen, en wat chillen met vrienden. Maar jou zie je écht niet zo snel op de tennisbaan staan. NEE, tennis is geen sport voor jou.

Alleen maar kijken (2 x uitgekomen)

Je vind het geweldig om naar deze sport te kijken. Lekkere jongens/meisjes die aan het tennissen zijn, maar ook gewoon de sport zelf. Maar zelf durf je niet op die baan te gaan staan en tennissen! Jouw antwoord is: ALLEEN MAAR KIJKEN!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • C100C123

    ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • xdreaming

    Misschien.

    Als ik niet op hockey zou zitten zou ik zeker op tennis gaan!

    1 decennium geleden
  • Bellenijntje

    nee, en je hebt groot gelyk, niks voor my :P

    1 decennium geleden
  • kalakal28

    mischien

    1 decennium geleden
  • Cinnamon

    Misschien. Tja... Ik zou het niet leuk vinden om als sport te doen, maar om een keer gezellig met iemand een balletje te slaan vind ik helemaal niet erg!
    Leuke quiz!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?