Wat ga je later doen als werk?

Weet jij al wat je later voor werk doen? Of ben je nog niet zo zeker. Test het hier en kijk of je het wat vind! Laat in een reactie weten wat je ervan vind!

Mogelijke uitkomsten

Dierenarts (52 x uitgekomen)

Je kan goed met dieren omgaan en bent wel slim dierenarts lijkt me wel wat voor jou! Laat in een reactie weten wat je ervan vindt!

Politicus (7 x uitgekomen)

Je bent erg slim en houdt van problemen oplossen! Je neemt graag de leiding dus politicus lijkt me wel wat voor jou! Laat in een reactie weten wat je ervan vind!

Restaurant-eigenaar (22 x uitgekomen)

Je houdt van eten en bent erg gezellig je bent misschien niet de slimste maar dat maakt echt totaal niets uit! Een eigen restaurant lijkt me wel wat voor jou! Laat in een reactie weten wat je ervan vind!

Bouwvakker (11 x uitgekomen)

Jij bent sterk en gezellig niet altijd even slim maar dat maakt echt totaal niet uit! Jij gaat later huizen bouwen! Laat in een reactie weten wat je ervan vind!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • 1iemand

    Politicus? Niet echt mijn droom!

    8 jaar geleden
  • kuslotte

    Leuke Quiz! Mijn uitkomst was dierenarts, ik weet niet of dat is wat ik later wil worden, maar ik zit te twijfelen tussen Dokter & Actrice, ligt 'n beetje ver van elkaar af, maar lijken me allebei heel erg interessante beroepen

    1 decennium geleden
  • SceneStylezz

    Dierenarts ?!?! Ik hou enorm veel van dieren maar dit is niks voor mij, ik zit tenslotte in mode dus ik denk dat ik beter daar iets in zal doen ;) leuke quiz

    1 decennium geleden
  • LifeDriver

    Wat vinden jullie ervan?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?