Wat is echt DE jurk voor jou??

voor als je miss binnekort gaat trouwen (zoukunnen) of gaat afdansen of een belangrijk feest of dag ofzo hebt of gewoon, dan weetje welke jurk je moet nemen :)

Mogelijke uitkomsten

De schattige zomerjurk (51 x uitgekomen)

Jij loopt in de zomer op het strand graag op een lief jurkje, niet te lang niet te kort maar wel leuk! Jij hebt best veel vrienden en bent een aardig en spontaan meisje.

De witte trouwjurk (16 x uitgekomen)

Jij houdt van een mooie witte trouwjurk, echt heel mooi maar niet echt voor alle dagen. Echt voor belangrijke feesten, daar hou jij van. Je bent een lief meisje en je houdt van mooie spullen, je hebt gewoon normale hoeveelheid vrienden ;)

Het Mini jurkje (37 x uitgekomen)

Jij houdt van korte jurkjes, hoe korter hoe beter. Je houdt ook van jongens en flirten, je bent ook nog populair en houdt van disco's en feeesten.

De idiote jurk (18 x uitgekomen)

Jij houdt van jurken die (nogal) raar zijn, geeft niks maar het is wel wat apart... Je hebt een paar vrienden en bent wel aardig maar nogal hyperactief...

Het leuke simpele jurkje (57 x uitgekomen)

Jij houdt van een leuk simpel jurkje wat je gewoon aan kan naar school en ook naar feesten, maar toch leuk is. Je bent heel aardig en hebt veel vrienden, je kan soms wat bitcherig uit de hoek komen maar dat is niet omdat je zo bent!!

De nonnen jurk (4 x uitgekomen)

Jij bent een soort non, vandaar dat je alleen nonnen jurken draagt. Je bent vriendloos, omdat je jezelf afzondert van de rest en later naar een klooster wil... Waarschijnlijk ben je wel aardig maar veel te nonnig

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • kleinerozeolifa

    simpel

    7 jaar geleden
  • Candela

    leuk simpele jurkje =)
    klopt,het jurkje en de uitleg.
    x

    1 decennium geleden
  • sasie8

    schattie somerie jurkie :P

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Schattige zomer jurk! (yeah)

    1 decennium geleden
  • Mugiwara

    zomerjurk :)

    hou wel van zomerjurken (H) en van zomer(hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?