Op welke leraar van Zweinstein lijk jij het meeste?

Er zijn een heleboel leraren op Zweinstein, maar op weke lijk jij het meest??
Niet maken als je Harry Potter 7 nog niet gelezen heb.

Mogelijke uitkomsten

Severus Sneep (30 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Sneep, je bent het afdelingshoofd van Zwadderich en je geeft toverdranken. Je bent een strenge leraar, met nogal wat vooroordelen. Het liefste zou je les gaan geven in Verweer tegen de Zwarte kunsten. Jou lievelingetje is Draco malfidus.
Je bent erg onaardig tegen Harry, omdat je alleen zijn slechte punten ziet omdat zijn vader jou pestte. Vroeger was je erg verliefd op de moeder van Harry, daarom bescherm je Harry met je leven. Je wordt vermoord door Voldemort.

Minerva Anderling (61 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Professor Anderling, et afdelingshoofd van Griffoendor, voor die leerlingen, met name Harry, heeft ze een zwak. Professor Anderling geeft gedaanteverwisseling, ze is zelf ook een faunaat (ze kan een kat worden). Ze kijkt altijd heel streng, maar zeheeft wel het beste voor met de leerlingen. Anderling staat bekend als een van de trouwste volgelingen van Perkamentus, ze was al sinds het begin lid van de Orde van de Feniks.

Filius Banning (47 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op professor Banning, het afdelingshoofd van Ravenklauw. Professor Banning geeft bezweringen. Banning is aardig en probeert de leerlingen te helpen waar hij kan. Professor Banning is maar erg klein, wat komt doordat hij koboldenbloed heeft, afkomstig vaan een van een over-over-overgrootvader.
Er gaan geruchten dat hij vroeger duelleerkampioen geweest is.

Professor Kist (6 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Professor Kist, hij geeft het vak Geschiedenis van de Toverkunst. Hij is het enige spook dat les geeft aan Zweinstein, ze zeggen dat hij in slaap gedommeld was voor de openhaard in de docentenkamer, toen is hij in zijn slaap gestorven en de volgende ochtend op gestaan en weer les gaan geven. Sommige denken dat hij niet eens gemerkt heeft dat hij gestorven is.
Hij geeft verschrikkelijk saaie lessen, waarbij hij aan een stuk door feiten uit de geschiedenis opleest met een monotone stem. De meeste leerlingen vallen in slaap of vervelen zich te pletter.

Pomona Stronk (19 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op professor Stronk, zij geeft Kruidenkunde en is het afdelingshoofd van Huffelpuf. Ze is aardig, ze laat de leerlingen zo goed als kan voor de planten zorgen.
Professor Stronk heeft een versleten hoed en vieze nagels, ze is niet zo met haar uiterlijk bezig.

Rubeus Hagrid (30 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Hagrid, hij geeft vanaf het derde jaar Verzorging van Fabeldieren.
Hagrid is heel aardig en staat altijd voor Harry en zijn vrienden klaar, waarschijnlijk ook voor de andere leerlingen. De meesten vinden zijn lessen alleen verschrikkelijk saai, omdat bij de eerste les Draco Malfidus gewond raakte mocht hij geen grote beesten meer behandelen en wordt het nogal saai.
Hagrid is enorm, omdat hij halfreus is. Hij heeft een grote bos bruin haar en een voorliefde voor de meest gevaarlijke beesten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • SemRiddle

    I love Severus...

    3 jaar geleden
  • Lorem

    Anderling. c:
    Ik mag haar wel ja,

    3 jaar geleden
  • EviPARANOiD

    Sneep :Y)

    1 decennium geleden
  • Backpacker

    Jaa !! Anderling !! <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?