Welke Pizzie ben jij ???

Pizzie.... wat is dat??? vraag jij dan nou kijk dat zal ik je vertellen Pizzie's zijn kleine wezentjes met leuke kleren aan. Ze hebben allemaal een andere stijl, daarbij ligt het eraan wat voor Magische Powers ze hebben. Pizzie's kunnen 5 verschillende Powers hebben. Maar ja, ben je nieuwsgierig? Bezoek dan onze wereld! Wordt ook member; Helemaal gratis en je profiteert van leuke Pizzie-dingen!! Vanaf nu kan je ook een VIP-Lid worden! Doe je ook mee? Kom dan naar binnen, stap onze rode loper op bij www.pizzie-world.websitemaker.nl/home-web

Mogelijke uitkomsten

Clair Zonnestraal (13 x uitgekomen)

Hey, daar ben ik dan! Ik ben Clair Zonnezaal, aardig en stoer, met een Cleopatra kapsel. Mijn lievelingseten is Sparerib Pizzie. Mijn lievelingsster op Aarde is Johnny Depp. Mijn favoriete muziek is heavymetal! BOEM, BOEM!

Heater Cupitijn (33 x uitgekomen)

Hoi, ik ben Heather Cupitijn, het zusje van Tazz en ben dol op voetbal (huh?) Ben een keertje wezen kijken bij een vriend en vond het wel chill! By the way, mijn lievelingseten zijn pannekoeken met bruine basterdsuiker en mijn lievelingsster is Zac Efron, ik hou van rustige muziek!

Tazz Cupitijn (13 x uitgekomen)

Hey, ik ben Tazzmina Cupitijn. Ik ben 14 jaar oud en ben vol goudblond. Veel zeggen dat ik een dom blondje ben, maar toch ben ik de beste van de klas! 10, 10! Mijn lievelingseten is Pizzie's Kipvleugeltjes en mijn lievelingsster van Aarde is Beyoncé. Ik ben dol op haar popmuziek.

Laura Yoepieberg (6 x uitgekomen)

Hoi! Ik ben Laura Yoepieberg en heb chocoladebruin haar. Ik ben een cheerleader, dus vrij populair! Mijn lievelingseten is Browniecake á la Yoepieberg en mijn lievelingsster op aarde is James Blunt. Ik hou van rockmuziek en DJbeats

Patty Creakwast (4 x uitgekomen)

Hoi, ik ben Patty Creakwast, heel kunstzinnig, met lang, mooi zwart haar. Mijn lievelingseten is Pizzie Spaghetti. Mijn lievelingsster op Aarde is Nelly Furtado. Mijn favoriete muziek is popmuziek en reggea!

Vera von Spetsjberg (6 x uitgekomen)

Hoi, ik ben Vera von Spetsjberg. Ik ben 14 jaar oud en heb oranje haar. Mijn lievelingseten is Gerookt Pizzie Wier en mijn lievelingsster van Aarde is Orlando Bloom (lekker ding) Ik hou van klassieke muziek.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • konyn

    TRHNFMUTYI MBYJ

    9 jaar geleden
  • Rayban

    Heater. (:

    1 decennium geleden
  • 23bootje23

    tazz.. (hoe ziet die er uit?..) .. coele quiz.. kom ook eens naar mijn quiz..:D groetjes..(doeg)

    1 decennium geleden
  • celine

    Veraa (A)

    1 decennium geleden
  • Morrison

    Laura Yoepieberg

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?