Welke kleur ben jij?

Iedereen heeft wel een lievelingskleur, maar... welke kleur past het beste bij jou?

Mogelijke uitkomsten

Rood (3 x uitgekomen)

Rood: Je bent een en al vuur in het leven. Je bent rechtvaardig, en je hebt een gouden hart. Je bent een goede vriend, maar kan soms wat hebzuchtig zijn.

Oranje (8 x uitgekomen)

Oranje: Je bent knap en mooi, zowel als innerlijk en uiterlijk. Je bent dapper, maar ook bang om te falen. Jij zou alles doen om je vrienden te redden.

Geel (8 x uitgekomen)

Geel: Je bent super sportief en het liefst zou je de hele dag bewegen. Je bent sterk en gebruikt het om je vrienden te beschermen.

Groen (9 x uitgekomen)

Groen: Je bent een heilig boontje, en je zult echt alles geven om de natuur te beschermen. Je bent zacht van innerlijk en als uiterlijk, en je weet alles over de groene wereld.

Blauw (12 x uitgekomen)

Blauw: Je bent een lief, talentvolle en knappe muzikant. Je zou wel eens de volgende Mozart kunnen worden. Je bent verlegen, maar je hebt liefde voor alles wat goed is.

Indigo (2 x uitgekomen)

Indigo: Jij bent toch iets harder dan de andere! Deze donkerpaarse kleur toont jouw hardheid voor anderen, maar voor de respectvolle mensen toon jij alsnog liefde. Je durft vaak niet toe te geven dat je lief kunt zijn.

Violet (4 x uitgekomen)

Violet: Je bent een verlegen, onzeker maar talentvolle persoon. Als je door je verlegenheid heen jezelf durft te zijn, zal je een sucsesvolle persoon in het leven zijn met heel veel vrienden aan je zij.

Roze (3 x uitgekomen)

Roze: Jij bent een schattig, gek, snoepjesliefhebber. Je houdt van alles wat roze is, en het liefst zou je een wereld hebben gemaakt van snoep.

Wit (2 x uitgekomen)

Wit: Je bent een saai, serieus maar een heel intelligent persoon. Jij houdt niet van te veel kleuren of versieringen, maar houdt van simpele dingen. Je bent een heel erg ordelijk persoon en dankzij dat ben je heel sucsesvol.

Zwart (0 x uitgekomen)

Zwart: Hetzelfde als wit, maar spannender. Je bent vaak in je eigen wereld en staat vaak op zwart. Je draagt het liefst ook zwart. Kleuren zijn niet echt jouw ding. Zwart en Wit is de perfecte combintie en jullie zijn BFF's.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Malony

    Indigo

    5 jaar geleden
  • Marisha

    Oranje, maar dat klopt niet echt.

    7 jaar geleden
  • FroIIo

    Geel. Klopt niks van, ik ben zo lui als een luiaard. En ik ben niet sterk, ik kan niet eens een colafles openen als m'n papa het heeft dichtgedaan :x
    Blauw of rood past meer bij mij denk ik (:
    Maar vond het alsnog een leuke quiz dus ik geef je een 9.
    *laat ook nog een kudo achter*
    Wow, deze reactie is lang geworden. Tijd om af te sluiten: daag

    7 jaar geleden
  • Paardenvriend

    Blauw! Wow die beschrijving is zo goed! En deze quiz is sws goed. Je hebt goede vragen, niet de standaard vragen. Kudo voor jou! X

    7 jaar geleden
  • Flowey_the_Flow

    Blauw yay

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?