A Dream Comming Out (TH) : Deel 1

Welkom bij't eerste deel van een nieuwe, en hopelijk succesvolle serie van : A Dream Commin Out (TH) .
Hopelijk vindem leuk ! (baby)

Reactie's ? (A)

Mogelijke uitkomsten

Neinnn !!! (4 x uitgekomen)

Straf : Een Reactie !!! (A)

Tuurlijk ? xD (0 x uitgekomen)

Ge zijt er Bnaaa xD

Jaah !!! + DEEL 1 (13 x uitgekomen)

Deel 1 <3 :

[Tom's Pov]

Boooongg !!! Auwwww !!! Bill : Tom toch hahaha, warom loop jij nu ook tegen een latarenpaal zegt Bill , terwijl hij met een luide knal op zijn achterste valt. We waren net op weg van een wild feestje naar huis. We waren alle vier "stront" zat. Tohooom !!! Heeeelp !!! Riep Bill. Ik stond wat dom te kijken hoe mijn broertje daar zat op de grond en haastig met zen handen zat te wapperen. Toen begon ik gewoon luid te lachen , Bill zat me aan te kijken als een debiel. Bill : Gustav help jij me eens ? Gustav kwam afgestrompelt , en ondertussen zat ik ook al op men achterste van het lachen. Gustav was in aantocht , en Bill had net het licht gezien , Ennet voor Gustav aankwam bij Bill struikelt hij en komt hij terecht op Bill ! Ik begon nog ludier te lachen , en probeer me wat recht te hijsen , wat me dus niet lukt !!! Dan komt ook Georg afgestormt, hij had het minste gedronken van allemaal, en hielp me overeind en daarne Gustav en Bill.

[Bill's Pov]

Eindelijk hielp iemand me recht, toen ik recht kwam liep ik direct naar de latarenpaal die tom had "geramd" met zen hofd en kuste de paal ! En Tom stond op zijn beurt wat dom te kijken naar mij... Ik schoot in de lach , Kom laten we verder gaan , zei ik. en verder gingen we ... toen we aankwamen bij ons huis verloor deze keer Georg zen evenwicht.
En viel recht met zne gezicht op de deurmat !
TOm stapte gewoon over hem en zocht een sleutel in zen weide diepe zakken... Uiteindelijk vond hij hem.
Hij zocht naar het sleutelgat en ik ebgon weer te lachen als een gek ,,, en ging er naartoe , en pakte de sleutel met een grote zwaai uit zen hand.
Kijk : zo moet dat, zei ik. Ik pakte de sleute stevig beet , en keek er een beetje dom naar en wilde die in het sleutelgat rammen ,,, maar zat er naast !!! Een grote kras verscheen op de deur , debielig ging ik met men gezicht dichter bij de deur om te zien hoe groot de schade was ,,, Oeii zei i tegen Tom , die mij ondertussen al scheel aankeek...
Uiteindelijk was de deur opengeraakt door Geord.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ETFxYoessii

    hahah LOL zal je maar overkomen

    Gekke bill toch (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?